Yardım 60 FPS VİDEO ÇEKİMİ

MythoS

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enes Güneş
Cihazım
Redmi note 4
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
9.6.2.0
Telefon Modeli
Redmi note 4
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba. Sorum şu olacak telefonum xiaomi redmi note 4 ve telefonda 60 fps video çekimi özelliği yokken 720P 120 fps çekim özelliği var. Anlatmak istediğim bu telefon da yazılımsal olmasa da donanımsal olarak 60 fps çekim özelliğini desteklediğini düşünüyorum. Bu özelliği telefonuma katabilmek için ne yapmam gerekir? 60 fps'i destekleyen ayrı bir rom gerekirse çekinmeden yaparım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

MIHayranı69

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Merhaba. Sorum şu olacak telefonum xiaomi redmi note 4 ve telefonda 60 fps video çekimi özelliği yokken 720P 120 fps çekim özelliği var. Anlatmak istediğim bu telefon da yazılımsal olmasa da donanımsal olarak 60 fps çekim özelliğini desteklediğini düşünüyorum. Bu özelliği telefonuma katabilmek için ne yapmam gerekir? 60 fps'i destekleyen ayrı bir rom gerekirse çekinmeden yaparım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
cihazınız snapdragon mu yoksa medyatek mi ?

Oyla:

MIHayranı69

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi 8
Konular
1
O zaman cihazınız tam olarak Note 4X olarak geçiyor.
60fps olayı MIUI 10 ile pekçok cihaza geldi.
Normal Note 4 için MIUI 10 geliştirmesi yok şu an için.
Ama şanslısınız 4X için MIUI 10 Beta programı mevcut, yakında güncelleme gelecektir nod~~

Oyla:

MythoS

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enes Güneş
Cihazım
Redmi note 4
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama şanslısınız 4X için MIUI 10 Beta programı mevcut, yakında güncelleme gelecektir nod~~

Şimdi telefonun kutusunda dahi 4x yazıyor ama telefon bilgilerinde Note 4 diye geçiyor. Fakat telefona hala MIUI 10 gelmedi. MIUI 10 ile geleceğini biliyorum ama şuan telefon MIUI 9.6.x.x olduğu için başka türlü 60 fps çekim yapabilirmiyim onu bilmiyorum.

Oyla:

MIHayranı69

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Şimdi telefonun kutusunda dahi 4x yazıyor ama telefon bilgilerinde Note 4 diye geçiyor. Fakat telefona hala MIUI 10 gelmedi. MIUI 10 ile geleceğini biliyorum ama şuan telefon MIUI 9.6.x.x olduğu için başka türlü 60 fps çekim yapabilirmiyim onu bilmiyorum.
Bootloader kilitli iken Open Kamera veya geçen forumda Nokia Kamera paylaştılar bunlar gibi ek uygulamalarla 60fps çekebilirsiniz sadece.
Geçenlerde paylaşılan Nokia Kamera uygulaması çok iyiydi onu bir arayın eğer çalıştırırsa cihazınız bu forumdaydı.

Oyla:

MythoS

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enes Güneş
Cihazım
Redmi note 4
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader kilitli iken Open Kamera veya geçen forumda Nokia Kamera paylaştılar bunlar gibi ek uygulamalarla 60fps çekebilirsiniz sadece.
Geçenlerde paylaşılan Nokia Kamera uygulaması çok iyiydi onu bir arayın eğer çalıştırırsa cihazınız bu forumdaydı.

Bootloader kilidini açmıştım geliştirici seçeneklerinden şuan kapadım ve sizde bu kameranın indirme link'i varmı ? Varsa atabilirmisiniz ? Ya da ben bu nokia kamera'yı nasıl bulabilirim ?

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Mi5 veya mi5s e gelmedi galiba. Benim bildiğim çoğu cihazda da yok henüz. Gelse de kullansa millet. Motorola g5s de bile var

Oyla:

MIHayranı69

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Mi5 veya mi5s e gelmedi galiba. Benim bildiğim çoğu cihazda da yok henüz. Gelse de kullansa millet. Motorola g5s de bile var
MIUI 10 'u diyorsanız MI 5'e geldi ama MI 5s için henüz Beta durumunda şu anda.

Oyla:
Üst Alt