- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 10
Arkadaşlar 3 haftadır araştırıyorum 6/64 mavi renk hiç bir yerde yok bana link atabilecek olan var mı? 6/128 de olur mavi olsunda..
Arkadaşlar 3 haftadır araştırıyorum 6/64 mavi renk hiç bir yerde yok bana link atabilecek olan var mı? 6/128 de olur mavi olsunda..
Ben Mavi olmayan Mi 6 ya, Mi 6 demem...mavi gerçekten de çok ama çok şık...Ben Mi Max 2 de acele ettim ve mecburiyetten GOLD aldım, halbuki siyahı ne kadar da zairif duruyor, devasa bir cihaz olmasına rağmen....Mi Max 3 de acele etmeyeceğim İnşallah...
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Mavi yoksa, siyah da güzel...ama tabi ki tercih ve zevk sizin....her ne renk olursa olsun, şimdiden hayırlı olsun ve iyi günlerde kullanmak nasip olsun İnşallahbunu buldum şimdi nasıl sizce ?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mavi yoksa, siyah da güzel...ama tabi ki tercih ve zevk sizin....her ne renk olursa olsun, şimdiden hayırlı olsun ve iyi günlerde kullanmak nasip olsun İnşallah
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
İstanbul bilişimde var diye biliyorumvalla bende eşime mavi alacağım ama bende bulamadım. Orkun beyle yazıştık gelmeyecek dedi. Bakalım belki gelir belli mi olur..
İstanbul bilişimde var diye biliyorum
Ben 64/4 GB siyah olanı kullanıyorum memnunum.oraya güvenemedim arttırılabilir hafıza var demiş ama benim bildiğim yok..
birde 6 gb ram olan olmalı 4 gb verim verir mi bilemedim.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir