Yardım 6.000 TL'ye kadar Laptop Önerisi

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu Stabil v12.0.3.0
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Selamlar..
Arkadaşlar Word, Excel gibi Office uygulamalarını kullanmak ve online eğitimde sıkıntı çıkarmayacak uzun süre götürecek bir Laptop lazım.. Yani sağlam hızlı birşey lazım..
Öğretim üyesi için alınacak.. Bana bir tavsiyede bulunursanız çok makbule geçer.. Teşekkürler.

Safranbeg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Safranbeg A.
Cihazım
Note 9s
Konular
2
Oyun düşünülüyorsa Huawei notebook modelleri iş icin muazzam.

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Bütçeye 750 TL daha ekleyerek bunu tavsiye ederim

Oyla:

Safranbeg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Safranbeg A.
Cihazım
Note 9s
Konular
2
Bütçeye 750 TL daha ekleyerek bunu tavsiye ederim
Bu bilgisayar ile iş miş yapılmaz. Bende abra A7 var, tecrübe ile sabittir.
Öncelikle pil 40-45 dakika ancak gider, oyun oynasanda oynamasanda. Oysa abranın çeyreği gücündeki Hp laptopumla sadece internet ve ofis yazılımı ile 4 saat rahat gidiyor pil.
Hafif bir yüklendinmi mazallah abra gerçek bir ejderhaya dönüşür ve sag ve soldan alev püskürtür. Kışın iyidir fanlı soba gibi ısıtır. Gerçi 70 derece cok gibi görünmese de el yakacak seviyede oluyor.
Hp laptopla sadece biraz geç başlayan gta5 oynarken 2 - 3 kez açılan ve sesi duyulan fan abrada petrol sobası gibi üflüyor.
Tabi bunlar hep ekran kartı farkindan oluyor. Yoksa abra kötü değil yanlış anlaşılmasın. Ama tamamen oyun icin bir bilgisayar abra ile başka iş yapılmaz. Monster alıpta internette sörf yapılmaz ayıptır vallaha. :) Hangi oyun bulursan yapıştıracan monstere acimayacaksin. :P

Öncede dediğim gibi Huawei ve sanırım Xiaomi ninde var laptopları ve iş için üretilmiş. Uzun pil ömrü sessizlik internet ve ofis islemleri icin akıcılık vs. 14 inçlik küçük hafif ve kolay taşınır. Fiyatlar makul.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi redmibook ryzen 7 win10 ve office lisanslı 8k fiyat gayet makul. Yaklaşık 2k sı Windows ve office zaten.

Oyla:
Üst Alt