Yardım 5s plus rom atma

yakup1349

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Mi Note 10 lite
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
45
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim telefonum 5s plus 4/64 modeli ben buna saf Android rom yüklemek istiyorum nasıl olacak saf Android rom olmasa bile oreo 8 rom olsun yeter şimdiden teşekkürler

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Sağolun twrp üzerinden mi sıfırlamam lazım ozaman geri dönme sansımizda gider diye korkuyorum birde her oreo kurusumuzda bu şifreyi istermi malum sürekli rom yüklüyoruz
Hocam her OREO kısmı sıkıntı. Bu rom başka telefondan 5s+ ya portlanmış. Yani vatandaşın birisinin telefonunun kopyası. Da mi5s+ için OREO yok.

Evet twrp ile sıfırlayın {sadece veri} sdkart değil sistem değil . Mutlaka pc yedek alın.

Bu romu her kurduğunuz da şifre ister.

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ibere

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
5s plus
Konular
8
Bootloaderi sakın açtıktan sonra root yapıp kapatmaya çalışmayın yoksa telefonunuz çöp olur. Canlı örneği burda , neyseki Zenex yardımcı olduda telefonu kurtardık. Siz benim kadar şanslı olmayabilirsiniz.

Oyla:

Bjaffo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurullah
Cihazım
Mi 5s plus
Konular
2
Merhabalar;
5s plus kullanıyorum ön kameram çalışmıyor garantiye gitti geldi 10 gün çalıştı yeni güncelleme ile yine ön kamera gitti. ( Simgesi kayboluyor ) kendim teli fabrika ayarlarına döndürücü bazen geliyor 1-2 gün çalışıyor ama sonra teli yeniden başlat yapınca yine gidiyor ön kamera simgesi. Nasıl çözebileceği mi bilmiyorum garantiye 2. kez yollasam çokok da güvenmiyorum Delta servisine.

Başına gelen veya konu hakkında yardımcı olabilecek varmı.

Oyla:

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
Bootloaderi sakın açtıktan sonra root yapıp kapatmaya çalışmayın yoksa telefonunuz çöp olur. Canlı örneği burda , neyseki Zenex yardımcı olduda telefonu kurtardık. Siz benim kadar şanslı olmayabilirsiniz.

hocam bende tüm rehberleri okuyup (zaten samsungtan TWRP bilgim var) rom olayına giricem. zira global stabil rom şarj yiyor gibime geldi. bide samsung'tan kişiselleştirmeye alıştığım için stock rom çok yavan geliyor :) root olmazsa olmazım. sorum şu olacak; root yapmayı düşünüyorum. boatloader kilidi sürekli açık kalması sorun teşkil eder mi? mesajınızı okuduğum iyi oldu zira böyle birşey okuduğumu hatırlamıyorum.

Oyla:
Üst Alt