Soru 5s hoparlör sorunu

dukabjk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
duka
Cihazım
mi5s
Konular
3
merhaba arkadaşlar. 2 hafta önce internetten (cepport) 5s cihazı almıştım. telefonu fazla kurcalama vaktim olmadı. geçen gün youtubedan bi video izliyim dedim, bulunduğum ortam da biraz sesliydi telefonun hoparlörünü kendime yaklaştırdım o an fark ettim ki şarj girişinin solunda bulunan hoparlörden ses gelmiyor. acaba sizlerde de böylemi yoksa telefonda mı sıkıntı var?

NarCos

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
3
merhaba arkadaşlar. 2 hafta önce internetten (cepport) 5s cihazı almıştım. telefonu fazla kurcalama vaktim olmadı. geçen gün youtubedan bi video izliyim dedim, bulunduğum ortam da biraz sesliydi telefonun hoparlörünü kendime yaklaştırdım o an fark ettim ki şarj girişinin solunda bulunan hoparlörden ses gelmiyor. acaba sizlerde de böylemi yoksa telefonda mı sıkıntı var?
hocam orada hoparlör yok görsel olarak o şekilde yapılmış sadece sağ taraftaki yerde hoparlör var

Oyla:

dukabjk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
duka
Cihazım
mi5s
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam çok sağolun. içimi rahatlattınız :)

Oyla:

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
hocam çok sağolun. içimi rahatlattınız :)

Bi an konuyu okurken ikinci hoparlörden bahsettiğinizi anlamadım :) aslında tek hoparlör de gayet yüksek sesli şimdiye kadar kullandığım çoğu telefona göre ben çok rahat bir şekilde duyabiliyorum sesi :)

Oyla:
Üst Alt