Çözüldü 5GHz Air5750TR-VN modemim var fakat wifi az çekiyor

bahadirxdzgn01

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
38
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mi Wifi Pro
Telefon Modeli
Wi-Fi Dağıtıcı
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba,
Başlıkta gördüğünüz gibi Air5750TR-VN modem'e sahibim. Anlayamadığım bir nedenden dolayı Wi-Fi az çekmeye başladı, çok yavaş yükleniyor sayfalar vs. Ev fazla büyük değil zaten mi wifi pro satın alırsam bu sorun ortadan kalkar mı? Ve anladığım kadarıyla dağıtıcıya ethernet kablosu takmak yerine onu da wifi den bağlıyoruz onda sorun yaşatır mı? Sorunumu çözer mi?

Not:
İnternetim 79MBPS/S 6MBPS UPLOAD. yani internetin yavaş demeyin lütfen.

Çözüm
Rehber konuyu bir inceleyip/uygulayın çözüm olmaz ise diğer seçenekleri düşünürsünüz...

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Merhaba,
Başlıkta gördüğünüz gibi Air5750TR-VN modem'e sahibim. Anlayamadığım bir nedenden dolayı Wi-Fi az çekmeye başladı, çok yavaş yükleniyor sayfalar vs. Ev fazla büyük değil zaten mi wifi pro satın alırsam bu sorun ortadan kalkar mı? Ve anladığım kadarıyla dağıtıcıya ethernet kablosu takmak yerine onu da wifi den bağlıyoruz onda sorun yaşatır mı? Sorunumu çözer mi?

Not:
İnternetim 79MBPS/S 6MBPS UPLOAD. yani internetin yavaş demeyin lütfen.
Tavsiye etmiyorum. Alacak iseniz mi router 4a alınız ve kablo çekiniz. Mi wifi pro kullanan çoğu kişi memnun değil

Oyla:

TalhaKaptan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Mi 9T
Konular
46
bulunduğunuz odadan wifi ile hıztesti ve kablo ile hız testi yapabilir misiniz karşılaştıralım

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Rehber konuyu bir inceleyip/uygulayın çözüm olmaz ise diğer seçenekleri düşünürsünüz...

Oyla: Çözüm

bahadirxdzgn01

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
38
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yorumunuz için teşekkürler hocam. 5ghz kapatınca sanki sinyali artti, çok daha iyi şu an. Farklı bir konu açmadan bir sorum daha olucakta. Google Chrome güncellemek için Android System Webview uygulamasını güncellemek gerekiyor biliyorsunuz, fakat ikisini de guncelleyemiyorum çözümü var mi acaba.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Yorumunuz için teşekkürler hocam. 5ghz kapatınca sanki sinyali artti, çok daha iyi şu an. Farklı bir konu açmadan bir sorum daha olucakta. Google Chrome güncellemek için Android System Webview uygulamasını güncellemek gerekiyor biliyorsunuz, fakat ikisini de guncelleyemiyorum çözümü var mi acaba.

Ne PC de nede telefonda kullandığım bir uygulama değil,bilmiyorum maalesef...

Oyla:
Üst Alt