Sohbet 5g yalanı

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
Evet arkadaşlar hali hazırda 5g ye geçtik ancak test ettiğimde 5g yazıyor ancak 5g bandlara bağlanmıyor hatta 4g bandı olan b1 bandina baglaniyor ve sadece 5g bandlarini seçersen hat gelmiyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-04-01-05-52-05-725_com.qtrun.QuickTest.jpg
    Screenshot_2026-04-01-05-52-05-725_com.qtrun.QuickTest.jpg
    178,9 KB · Görüntüleme: 49
Moderatör tarafında düzenlendi:

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
7
hayatları kolpa olan bu iktidardan ne beklenir ki başka..

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
7
haklısın. 5G'ye geçen dünyada 173 mü 167. mi ne ülkeymişiz. diğer ülkeler 5-6 yıl önce geçmişler, bizimkiler ise sanki bu geçişi başarıymış gibi sunuyorlar. her şeyleri algı boş reklam. gerçekler çok farklı.

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
7
Vodafone kullanıyorsunuz değil mi? :D

Nasıl bir beklenti içine girmiştiniz bilemiyorum ama Vodafone zaten ihale sürecinde kaybeden olarak çıkmış, hizmet sunmak için ayırması gereken bütçeyi de ülkenin en sevimsiz adamlarını ve kadınlarını oynattığı reklamlara harcayarak da niyetini göstermişti.

Turkcell ve Turk Telekom için şu anda benim açımdan sorun yok. Tüm dünyada olduğu gibi bizde de 5g hizmeti ilk sunulduğunda pek çok bölgede "standalone 5G" yerine "nonstandalone 5G" kullanılıyor. Bu operatörlerin zaman içerisinde NSA'dan vazgeçerek gerçek 5G'yi sunacaklarını eylemlerinden az çok anlayabiliyoruz ama vodafone böyle bir yatırım yapmayacak ve hizmet de sunmayacak. Belki yüzüncü defa yazıyorum bu cümleyi ama bu tarz konularda anahtar cümle olması açısından bir defa daha yazmak zorundayım sanki... Vodafone pişmanlıktır.

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
Vodafone kullanıyorsunuz değil mi? :D

Nasıl bir beklenti içine girmiştiniz bilemiyorum ama Vodafone zaten ihale sürecinde kaybeden olarak çıkmış, hizmet sunmak için ayırması gereken bütçeyi de ülkenin en sevimsiz adamlarını ve kadınlarını oynattığı reklamlara harcayarak da niyetini göstermişti.

Turkcell ve Turk Telekom için şu anda benim açımdan sorun yok. Tüm dünyada olduğu gibi bizde de 5g hizmeti ilk sunulduğunda pek çok bölgede "standalone 5G" yerine "nonstandalone 5G" kullanılıyor. Bu operatörlerin zaman içerisinde NSA'dan vazgeçerek gerçek 5G'yi sunacaklarını eylemlerinden az çok anlayabiliyoruz ama vodafone böyle bir yatırım yapmayacak ve hizmet de sunmayacak. Belki yüzüncü defa yazıyorum bu cümleyi ama bu tarz konularda anahtar cümle olması açısından bir defa daha yazmak zorundayım sanki... Vodafone pişmanlıktır.
Hoca. 140 mbit bana yetiyor 😀 benim kızgınlığım insanlari kandirmalari yoksa 5g bana birşey katmayacak bu hayatta

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
7
Hoca. 140 mbit bana yetiyor 😀 benim kızgınlığım insanlari kandirmalari yoksa 5g bana birşey katmayacak bu hayatta
Bana 50 mbit bile yeter de bu mantıkla bırakın 5G'yi 4G bile gereksiz noktasına geliriz gibi geliyor :D

Üst Alt