Yardım 5g Wifi

SefaMeert

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Mert
Cihazım
OnePlus 9R & Po
Konular
34
Mi note 10 lite 5g wi-fi de bazı uygulamalara internet erişimi gitmiyor bu sorunu nasıl çözerim ya da aosp romda ya da başka miui tabanlı romda sorun devam ediyor mu??

Kullandığım rom: custom eu stable. Miui12

Melisa38

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melisa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
18
Yeni konu açmak yerine ben de bunla alakalı bir şey sorayım; note 10 lite'ın 5g destegi var mı acaba? ben onla ilgili bisey göremedim bir de evdeki modemi 5g destekli modemle degisirsek 5g olarak calısır mı aradaki baglantı? bir de operatörlere sanırım gelmedi henüz fazla uzattım kısaca 5gyi kullanabilecek miyiz ? :c:?

Oyla:

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Yeni konu açmak yerine ben de bunla alakalı bir şey sorayım; note 10 lite'ın 5g destegi var mı acaba? ben onla ilgili bisey göremedim bir de evdeki modemi 5g destekli modemle degisirsek 5g olarak calısır mı aradaki baglantı? bir de operatörlere sanırım gelmedi henüz fazla uzattım kısaca 5gyi kullanabilecek miyiz ? :c:?
Burda 5g modem diye bahsedilen aslında 5GHz modem, yani 5g ile farklı şeyler. Note 10 lite'ın 5g desteği yok. Eğer olsaydı da ülkemize bahsettiğiniz üzere henüz gelmedi. Mi 10 lite'ın var mesela, ama onda da ülkemize destek geldiğinde kullanabilmek mümkün olacaktır.

Son düzenleme:
Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
5G destekli cihazlarda haricen belirtiliyor hocam Note 10 Lite'da 5G desteği yok

Oyla:

Melisa38

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melisa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
18
Teşekkür ederim cevaplar için

Oyla:

TRMan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sulhi
Cihazım
Mi 10 Lite
Konular
12
Eğer sadece bu wifiyi kullanıyorsanız, telefonunuza sabit ip vermeyi deneyebilirsiniz.

Oyla:

mesro09

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
mi9se
Konular
26
Modeme gir 5ghz yi kanal 36 ya genişliği ise 20mhz veya 40mhz ye sabitle akıcı olur

Oyla:
Üst Alt