Yardım 50x kamera sorunu

Kenan 3413

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kenan
Cihazım
Note10 Pro
Konular
6
mı note 10 yazan 50x te bulanık çekiyor
yanlız shot on mi note 10 yazan daha net çekiyor ikiside aynı vede aynı özelliklere sahip telefon sorun neyden kaynaklanıyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Bu ölçümlemeyi bu şekilde yapamazsınız. İki cihazdanda aynı açıda aynı karenin çekilmi asıl görüntü dosyaları gerekir.

Belirttiğiniz filigranlar görüntüye sonradan eklenip dahil edilir. Bu yüzden bu filigranlar karşılaştırma için kullanılamaz.

Oyla:

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
Arkadaş iki aynı model telefonun 50x de kalite olarak farklı kalitede fotoğraf çektiğinden bahsetmiş anladığım kadarıyla. Lens de kir yağ kaliteyi değiştirebilir.

Oyla:

Kenan 3413

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kenan
Cihazım
Note10 Pro
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu ölçümlemeyi bu şekilde yapamazsınız. İki cihazdanda aynı açıda aynı karenin çekilmi asıl görüntü dosyaları gerekir.

Belirttiğiniz filigranlar görüntüye sonradan eklenip dahil edilir. Bu yüzden bu filigranlar karşılaştırma için kullanılamaz.
Filgranları Kullanma sebebim şu (iki cihaz aynı değişen bir şey yok aynı noktada fotoğraf cektiğimizde Mİ NOTE 10 YAZAN NET CEKİM YAPMIYOR)
"AMA SHOT ON Mİ NOTE 10 AYNI NOKTADAN 50X NET BİR ŞEKİLDE CEKİM SAĞLIYOR
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaş iki aynı model telefonun 50x de kalite olarak farklı kalitede fotoğraf çektiğinden bahsetmiş anladığım kadarıyla. Lens de kir yağ kaliteyi değiştirebilir.
İki lensi de temizledim mi note10 yeni aldım tertemiz sıfır cihaz SHOT ON Mİ NOTE 10 1yıl oldu alalı kalite farkı baya var 50x bide 108 MP de yanında sönük kalıyor diye bilirim hocam

Oyla:

viper17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Xiaomi Mi4c
Konular
0
Filgranları Kullanma sebebim şu (iki cihaz aynı değişen bir şey yok aynı noktada fotoğraf cektiğimizde Mİ NOTE 10 YAZAN NET CEKİM YAPMIYOR)
"AMA SHOT ON Mİ NOTE 10 AYNI NOKTADAN 50X NET BİR ŞEKİLDE CEKİM SAĞLIYOR
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İki lensi de temizledim mi note10 yeni aldım tertemiz sıfır cihaz SHOT ON Mİ NOTE 10 1yıl oldu alalı kalite farkı baya var 50x bide 108 MP de yanında sönük kalıyor diye bilirim hocam
yazılım sürümleri aynı mı

Oyla:
Üst Alt