Yardım 5 plus brick

mrtoz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
note 5 plus
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
vince global
Telefon Modeli
xiaomi 5 plus
Bootloader Kilidi
Kapalı
merhaba,xiaomi 5plus brick oldu.yetkili hesabım yok BL kilitli,flashlamak istiyorum ama unlock yapamadığım için flashlayamıyorum, EDL modu da denedim o da olmuyor, telefonum olmadan mi hesabımı nasıl yetkili hale getirebilirim?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Redmi 5 Plus modeli için yetkili hesaba ihtiyacınız yok. Aşağıdaki rehberi kullanarak işlem yapınız.

Oyla:

mrtoz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
note 5 plus
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Redmi 5 Plus modeli için yetkili hesaba ihtiyacınız yok. Aşağıdaki rehberi kullanarak işlem yapınız.

test pointle çözülmedi bende telefoncuya götürdüm, yazılım atıldı fakat yine de açılmadı, yazılım sorunsuz bir şekilde atıldı. power tuşuna basınca açılıyor mi yazısı çıkıyor ve kapanıyor, sanki arabanın şarj dinamosu bozulmuş gibi ilk ateşlemeyi alıyor ama hemen stop ediyor. telefoncu arkadaş entegrelerden olabilir ama ben yapmıyorum dedi. sıkıntı nedir acaba bilginiz var mı?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Test pontle yazılım almasına rağmen açılmıyorsa donanımsal bir sıkıntı olma ihtimali çok yüksek. Ücretli Onarımlar forumu altındaki mevcut konulara yazarak teknisyenlerimizden destek isteyebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt