Yardım 4K video pc'ye aktarma sorunu !

Xiaomisever1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Xiaomi Sever
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
6 GB RAM 64 GB DEPOLAMA
Telefon Modeli
REDMİ NOTE 9 PRO
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
merhaba ben video çekip YouTube'a yüklemek için kamerası iyi olduğu için ve 4K videolar çekebildiği için Xiaomi redmi Note 9 Pro telefonu satın aldım ve şu an 4K ve 1080 piksel 60 fps video çekip bilgisayarıma aktardıktan sonra iki videoyu da izleyemiyorum bazılarında ses var görüntü yok ama VLC Media player ses var görüntü siyah ekran olarak görünüyor nasıl bu sorunu düzeltebilirim bunun bir çözümü olduğunu biliyorum ama ben bilmiyorum YouTube'da videolarını bulamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler videolar bilgisayarı aktarılıyor ama videoları izleyemiyorum

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Videolar düzgün kodlanmayabilir, video dönüştürme uygulamaları ile pc de dönüştürme yapıp sorunu çözebilirsiniz.

Oyla:

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Lav filters codec kurup, ayarlardan lav filters'i aktif edip öyle deneyin bir de...

Yine bir de, 4k video'ları 60 değil de 50 fps çekiniz. Çektiğiniz video PAL renklendirme ise, 50 fps doğrusudur.

Yine birde çektiğiniz 4k video'dan 1 dakikalık bölümü upload edebilir misiniz ? Videoyu kendi pc'imde analiz edip, sonucu ileteyim. 50 - 60 fps farketmez.

Oyla:

Xiaomisever1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Xiaomi Sever
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lav filters codec kurup, ayarlardan lav filters'i aktif edip öyle deneyin bir de...

Yine bir de, 4k video'ları 60 değil de 50 fps çekiniz. Çektiğiniz video PAL renklendirme ise, 50 fps doğrusudur.

Yine birde çektiğiniz 4k video'dan 1 dakikalık bölümü upload edebilir misiniz ? Videoyu kendi pc'imde analiz edip, sonucu ileteyim. 50 - 60 fps farketmez.
İnanın daha çok yeniyim ve xiaomi nasıl 50 fps düşürülür bilmiyorum birde video nasıl upload ediliyor onu da bilmiyorum kod nasıl değiştirilşir oda

Oyla:

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Kamera çekim ayarları içinde olabilir.

Dosya.tc vs gibi bir yere upload edebilirsiniz.

Pc'ye Dvbviewer kurunuz ;

En güncel lav filters'i buradan indirip PC'ye kurunuz ;

Solda download altından MadVR'yi indirip klasöre çıkarın ve bu klasörü C:\ altına atınız.

Pc de Oynattığınız Video parametrelerini dvbviewer içinden görmek için, ayarlar / directx altından, en altta renderer olarak MadVR 'yi seçip, kaydedip aktif edin. Video oynarken "Ctrl + j" tuş kombinasyonu ile dvbviewer penceresi içinde bütün video parametreleri görüntülenecektir.

Yani şu resimdeki gibi bütün parametreler görüntülenecek ;

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt