Çözüldü 4gb ram ve 256gb hafızalı redmi 12

mhmmd_emn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
22
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
hypros 2.0.3.0
Telefon Modeli
redmi 12(fire)
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar değerli forum üyeleri benim bir sorum olucaktı bende redmi 12 (fire) vardı bl kilidi açamıyordum ve güncelleme gelmiyordu. Brom mode dan orjinal rom yüklendi ve 8gb görünen ram 4gb da düştü. Sizce böyle bir şey normal mi? Çünkü 4gb ramli ve 256gb hafızalı bir redmi 12 modeli yok sanırım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H.kadioglu hocam sizinde yorumlamanızı isterim.

Çözüm
Yahocam nasıl bir cihaza çattık bende anlamadım ki cihaz ilk geldiğinde kapandı açılmadı 2bin TL anakart tamir ücreti çıktı. Şimdide başka birşey... Peki hocam bu toplama cihaz tam olarak ne oluyor?
Normal değil zaten güncelleme yapmaması. Toplama cihaz toplama cihaz oluyor ne anladıysanız o işte. 13 ultra larda da gördük. Aldığınız kişiyle iletişime geçin diyeceğimde anakart tamiri var o cihaz sizin olmuş artık geçmiş olsun

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Toplama cihazmış geçmiş olsun. Artık ülke olarak 2024 yılında başlayan böyle bir derdimizde mevcut. Redmi 13c lerde oluyordu genelde demek ki redmi 12 de varmış. Herkesten alışveriş yapmamak gerek.

Oyla:

mhmmd_emn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Toplama cihazmış geçmiş olsun. Artık ülke olarak 2024 yılında başlayan böyle bir derdimizde mevcut. Redmi 13c lerde oluyordu genelde demek ki redmi 12 de varmış. Herkesten alışveriş yapmamak gerek.
Yah ocam nasıl bir cihaza çattık bende anlamadım ki cihaz ilk geldiğinde kapandı açılmadı 2bin TL anakart tamir ücreti çıktı güncelleme almıyordu rom atıldı. Şimdide başka birşey... Peki hocam bu toplama cihaz tam olarak ne oluyor?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Yahocam nasıl bir cihaza çattık bende anlamadım ki cihaz ilk geldiğinde kapandı açılmadı 2bin TL anakart tamir ücreti çıktı. Şimdide başka birşey... Peki hocam bu toplama cihaz tam olarak ne oluyor?
Normal değil zaten güncelleme yapmaması. Toplama cihaz toplama cihaz oluyor ne anladıysanız o işte. 13 ultra larda da gördük. Aldığınız kişiyle iletişime geçin diyeceğimde anakart tamiri var o cihaz sizin olmuş artık geçmiş olsun

Oyla: Çözüm

mhmmd_emn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler hocam. Yapacak birşey yok sağlık olsun artık...

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt