Soru 4gb ram- 6gb ram arasındaki fark

xbatubgc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Selamlar Mi A3 Cihazımı Satıp Üste bi miktar koyup 9s almayı düşünüyorum, Garantili 64gb liği 2750 ye geliyor 128 ise 3000e sizce aradaki farka değermi ayrıyetten 32gb hafıza kartı kullanıyorum ama uzun soluklu kullanıcağım ilerde sorun açarmı ram vs? önerilerinizi bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada taksitle alacağım hepsiburadadan 12 ay taksitte 64gblik cihaz 3000e çıkıyor 128 ise 3300e bütçemi zorlamaya gerek varmı 128lik için

uwentallos

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 9S
Konular
7
Selamlar Mi A3 Cihazımı Satıp Üste bi miktar koyup 9s almayı düşünüyorum, Garantili 64gb liği 2750 ye geliyor 128 ise 3000e sizce aradaki farka değermi ayrıyetten 32gb hafıza kartı kullanıyorum ama uzun soluklu kullanıcağım ilerde sorun açarmı ram vs? önerilerinizi bekliyorum

Bu arada taksitle alacağım hepsiburadadan 12 ay taksitte 64gblik cihaz 3000e çıkıyor 128 ise 3300e bütçemi zorlamaya gerek varmı 128lik için
4gb/6gb ram olmalıydı konu başlığı

Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

afcn35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
halil afacan
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
3
Bende 64 GB lık versiyonu kullanıyorum + 64 GB SD kartım var hafıza olarak bir sorun olmaz bence,ama ram konusunda birşey diyemem telefonla hiç oyun oynamıyorum bana günlük kullanımda fazlasıyla yetiyor kasma takılma sorunu yaşamadım.
Yinede o 2 GB ram farkını 2 modelide kullanan bir arkadaş net olarak yorumlayabilir.
Bana yeteceğini düşünerek aradaki farkı ödemeyerek 64/4GB modelini aldım ve gayet memnunum.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

afcn35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
halil afacan
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
3
Bende 64 GB lık versiyonu kullanıyorum + 64 GB SD kartım var hafıza olarak bir sorun olmaz bence,ama ram konusunda birşey diyemem telefonla hiç oyun oynamıyorum bana günlük kullanımda fazlasıyla yetiyor kasma takılma sorunu yaşamadım.
Yinede o 2 GB ram farkını 2 modelide kullanan bir arkadaş net olarak yorumlayabilir.
Bana yeteceğini düşünerek aradaki farkı ödemeyerek 64/4GB modelini aldım ve gayet memnunum.

Ayrıca garantiye çok takılmazsan 64/4GB Global yurtdışı modelini 1800₺ ye sıfır aldım.
Bence aradaki farka değmez malum işlemi yaptırarak kullanabilirsin.

Oyla:

xbatubgc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4gb/6gb ram olmalıydı konu başlığı

teşekkürler düzelttim fikrinizi alabilirmiyim sorum ile ilgili

Ayrıca garantiye çok takılmazsan 64/4GB Global yurtdışı modelini 1800₺ ye sıfır aldım.
Bence aradaki farka değmez malum işlemi yaptırarak kullanabilirsin.

hocam ben garantisizi bir kere kullandım başım yandı ekranları ıps olduğu için ghost vs olsa ilerde garanti hallediyor bide ülkede yurtdışı cihazlara ne olacağı belli olmaz riske girmek istemiyorum açıkcası

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149

hocam ben garantisizi bir kere kullandım başım yandı ekranları ıps olduğu için ghost vs olsa ilerde garanti hallediyor bide ülkede yurtdışı cihazlara ne olacağı belli olmaz riske girmek istemiyorum açıkcası
Madem taksitle alıyorsanız hocam bence 6/128 GB modelini tercih ediniz uzun kullanım için.

Oyla:

uwentallos

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 9S
Konular
7

4/6 olmalıydı derken ironik bir cevap vermeye çalışmıştım hocam. 6/128 tercih edin 4gb ram az geliyor.

Oyla:

lostwisdom

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
note 9s
Konular
9
4/64 kullanıyorum en fazla 1.7gb kullanım gördüm pubg vs oynuyorum sıkıntı olmuyor

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
6 alın hocam. Android her geçen güncellemede daha çok bellek kullanıyor. Sırf 6/128 olsun diye 300₺'ye yakın bir miktar ödemiştim ama kesinlikle değer. Yeni gelecek MIUI 12 güncellemesi de yüksek RAM kullanımına sahip. İşinizi bir yandan sağlama alırsınız.

Oyla:

Şresyon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Samsung Note 8
Meslek
Yazılımcı
Konular
22

6 GB RAM bana göre daha iyi çünkü oyunlarda grafik performansını dahada çok arttırır :)

Oyla:
Üst Alt