Soru 4G,Volte hakkında

burak0678

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak Aydoğa
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Mühendis
Konular
12
Arkadaşlar iyi günler. Arkadaşımda ve bende bu telefondan var o media marktan aldı ben hepsiburadan aldım. Cihazlarda bazı farklılıklar var mesala 4G simgesi onda LTE yazıyor bende 4.5G diye Volte simgeleri aktif bende sadece 4.5G gözüküyor romlar aynı son sürüm. Bu sorun değil fakat aynı telefonda farklılık olması kafama takıldı.

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
Arkadaşlar iyi günler. Arkadaşımda ve bende bu telefondan var o media marktan aldı ben hepsiburadan aldım. Cihazlarda bazı farklılıklar var mesala 4G simgesi onda LTE yazıyor bende 4.5G diye Volte simgeleri aktif bende sadece 4.5G gözüküyor romlar aynı son sürüm. Bu sorun değil fakat aynı telefonda farklılık olması kafama takıldı.
ROM lar farklıdır o yüzdendir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani telefon hakkında kısmına bakıp karşılaştırın bir, muhakkak farklıdır yazılımlar birbirinden.

Oyla:

burak0678

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak Aydoğa
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Mühendis
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ROM lar farklıdır o yüzdendir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani telefon hakkında kısmına bakıp karşılaştırın bir, muhakkak farklıdır yazılımlar birbirinden.
yazılımlar aynı karşılaştırdık

Oyla:
Üst Alt