Yardım 4g bağlantı sorunu

crazyxapox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
6
Arkadaşlar hattım 4g uyumlu olmasına rağmen ve bulunduğum konumda aynı hatti gm5 plus telefonumda taktığımda 4g çekmesine rağmen mi5 de 4g çekmiyor h+ çekiyor hattım türk telekom bi çözümü varımdır acaba

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Sadece 1-2 gündür var olan bir sorun ise, takma kafana bence.. Genel olarak bir sorun olduğu söyleniyor.. Ne yazık ki ortada bir video geziyor, 2 Mehmetçiğimlz ışid tarafından yakılarak şehit edilmesini içeren. Umarım yalandır.. Herkez buna yoruyor bu lnternet sorununu..

Oyla:

crazyxapox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece 1-2 gündür var olan bir sorun ise, takma kafana bence.. Genel olarak bir sorun olduğu söyleniyor.. Ne yazık ki ortada bir video geziyor, 2 Mehmetçiğimlz ışid tarafından yakılarak şehit edilmesini içeren. Umarım yalandır.. Herkez buna yoruyor bu lnternet sorununu..

Sorunun yeni olup olmadığını bilmiyorum telefonu alalı daha 4 gün oldu ama hattımı ilk taktığımdan beri 3g bağlanıyor

Oyla:

trsdroid

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
7
Sorunun yeni olup olmadığını bilmiyorum telefonu alalı daha 4 gün oldu ama hattımı ilk taktığımdan beri 3g bağlanıyor
Büyük ihtimalle bulunduğunuz bölgede 4g 800 mhz bandında mi 5 düşük bantları 4 g de desteklemiyor maalesef

Oyla:

crazyxapox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
6
Büyük ihtimalle bulunduğunuz bölgede 4g 800 mhz bandında mi 5 düşük bantları 4 g de desteklemiyor maalesef

800 mhz bandı nasıl oluyor daha düşük hızda daha uzak kapsama mesafesi mi sunuyor çünkü eğer öyleyse çok büyük ihtimalle o yüzdendir Antalya akseki de ikamet ediyorum ve kasaba gibi biryer o yüzden yüksek frekansda 4g sunacaklarını sanmıyorum

Oyla:

astatin13

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 2
Konular
0
Şehirden uzak yerlere band 20 (800mhz) yayın geldiği için ve mi5 de bu band olmadığı için olabilir. Şehir merkezindeki yayını turk telekom destekliyor. Vodafone ile 4g yi hiç göremedik hâlâ :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Leopardll

Altayturk
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi
Cihazım
Redmi note 4
Konular
15
Xaomi alırken dikkat edilecek hususlar. Gerçi diğer Asya için üretilen telefonlarda da benzer sorunlar var.

Oyla:

crazyxapox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
6
Cevaplarınız için teşekkür ederim istanbula gidince tekrar deneyeceğim

Oyla:
Üst Alt