Çözüldü 447786209730 No lu Numara Otomatik Mesaj ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yakbal11

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ykbal
Cihazım
discovery
Konular
1
Merhabalar Arkadaslar Geçen Telefon Faturamda Cüzi Bir Artış Gördüm Ve Neyden Kaynaklandıgını Araştırmak İstedim Sonra Bakdim Ki ''MİUİ ROM KURDUKTAN SONRA TELEFON 447786209730 BU NUMARAYA MESAJ ATMIS AMA MESAJLARIMDA GÖZÜKMÜYOR NUMARA '' HER MESAJ BAŞI 45 KURUŞ..

Bunun Sebebi Nedir Sitenizde Yükledigim Bu Rom ? Dolandırıcılık Amaçlımı Kulanılıyor ?

Sitenizde Yükledigim Rom Bu Linktekidir : http://forum.miuiturkiye.net/konu/miui-v7-1-1-2-turkce-rom.5407/

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
Miui bize mi sms cihaz bul sms cloud gibi uygulamalar için uluslararası sms gönderir. Rom kurarken iyice okuyun, operatör tarafından sms ücreti yansır diye yazar biz hızlı kurulum yaptığımız için herşeye tamam diyoruz. Sonra faturada aklımız başımıza geliyor. Ben ücret yansıtacak tüm servisleri kapattım. Cihazı bul aktif etmek istediğimde..

Redmi Note 3 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Son düzenleme:
Oyla:

yakbal11

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ykbal
Cihazım
discovery
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim Ben Bunu Nasıl Kapatırım ? yok yani benim verdigim linkdeki versiyonuma göre nerden kapatılıyor senin ekledigin fotodaki hiç bişeyi ben bulamadım telefonumda

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Mesaj sadece ilk kurulumda gönderiliyor, yani eğer bir defa gönderildiyse tekrar gönderilmeyecektir. Mesajın gönderilme amacı ise SIM Kartınızın onaylanmasını sağlamak. Bu onay ile birlikte cihazımı bul, ücretsiz SMS ve benzeri Mi servislerinden yararlanabilir ve telefonunuzun kaybolma veya çalınması halinde bir başkası tarafından kullanılmasını engellemiş olursunuz. Hatta pek çok durumda çalınan/kaybolan telefonlar bu mesaj sayesinde geri döndü. Dolayısıyla kapatmanızı tavsiye etmem :) Ancak yine de kapatmak isterseniz telefonunuzda bulunan Mi Hesabı uygulamasından kapatabilirsiniz.

Oyla:

Elasman

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yyy
Cihazım
Mi Max 2
Konular
0
Mi Max 2 kullanıyorum dün 3 tane mesaj gönderdi.benim haramdan muhtemelen, ben bu özelliği kapatmak istiyorum nereden nasıl kapatılır bilgisi olan var mı acaba

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Mi Max 2 kullanıyorum dün 3 tane mesaj gönderdi.benim haramdan muhtemelen, ben bu özelliği kapatmak istiyorum nereden nasıl kapatılır bilgisi olan var mı acaba

Daha güncel konulara ya da Ana Başlık - Sıkça Sorulan Sorular bölümüne göz atabilirsiniz.

SIM Kart Etkinleştirilemedi hatası alıyorum?
Mi Cloud üzerinden sunulan uzaktan cihaz bulma, kilitleme, silme fonksiyonların, yapılan çağrıların ya da gelen/giden SMS'lerin yedeklenmesi vb. bazı işlevlerin çalışabilmesi için cihazınızda takılı olan SIM kart ile Çin'de yer alan Xiaomi sunucularına bir adet SMS gönderilmesi ve sunucunun gelen SMS'i onaylayarak cihazınızı etkinleştirmesi gerekmektedir. Bu SMS gönderilemediğinde, sunucu cevap vermediğinde ya da cihaz etkinleştirme esnasında her hangi bir hata olması durumunda bu bildirim alanında bu uyarı ile karşılaşırsınız. Uyarının bildirim olarak belirmesi cihazınızı normal şekilde kullanmanıza her hangi bir engel oluşturmayacaktır ancak etkinleştirme için gönderilen her SMS için -başarısız olsa dahi- ayrı ayrı operatörünüz tarafından faturanıza Yurt Dışı SMS tutarı yansıtılacağı için beklenmedik faturalar ile karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle tavsiyemiz SMS'in hiç gönderilmemesini sağlamanız. SMS gönderimini engellemek için ise ayarlar/ek ayarlar/yetkilendirme ve geri alma altından Xiaomi SIM etkinleştirme hizmetine ait yetkileri geri almanız ve ayarlar/mi hesabı altından cihazı bul, çağrılar ve SMS yedeklemenizi kapatmanız yeterli olacaktır.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt