Tavsiye 4000 TL Yurt Dışı Telefon Tavsiyesi

nomoney

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
xiaomi redmi 9
Konular
21
Yurt dışı, imei atıldıktan sonra güncelleme alabilecek bir cihaz arıyorum. Az önce bir telefoncuda mi 10t lite sordum güncelleme almaz dedi. Yoksa almayı düşünüyordum. Tüm önerilere açığım. (imei'ye etki yapmadan güncelleme alan ve formattan sonra şebekesi gitmeyen cihazlar)

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Poco X3 NFC,Mi 10T gibi cihazlarda hiçbir sorun olmaz lite konusunda bilgim yok .
İkinci el Mi 10T düşünün bence .

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Mi 10t alma bence , mikrofon arıza yaptı benim, o sebepten ötürü dedim, daha güncel cihaz almanı tavsiye ederim, benim telefonu vereyim istersen mi10 t pro var bende, sıfır gibi, kılcal çizik dahi yok kılıf sayesinde, kamera lensi de dahil, sıfır hata, tek problem mikrofon da sıkıntı var ,yapılır denildi ama daha yaptırmayı denemedim, istersen veririm 😇

nomoney

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
xiaomi redmi 9
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi 10t alma bence , mikrofon arıza yaptı benim, o sebepten ötürü dedim, daha güncel cihaz almanı tavsiye ederim, benim telefonu vereyim istersen mi10 t pro var bende, sıfır gibi, kılcal çizik dahi yok kılıf sayesinde, kamera lensi de dahil, sıfır hata, tek problem mikrofon da sıkıntı var ,yapılır denildi ama daha yaptırmayı denemedim, istersen veririm 😇
Teşekkürler hocam, tercihimi 4300 liraya yurt içi mi 9 lite ile için kullandım. Midem bulandı artık telefoncularla sürekli imei için görüşmekten. Güncelleme yapmıyor, korkudan formatta atamıyorsun. vs.vs.

Üst Alt