Yardım 4000 mah bataryası hızlı gidiyor :(

naimusmen

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Naim
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
3
Arkadaşlar iyi günler benim cihazın redmi Note 5 4000 mah bataryası var alalı 1 ay civarı oldu ilk günler şarjı süper gidiyordu ama son 2 haftadır çok bir şey yapmama rağmen şarjı hızlı gitmeye başladı mi band 2 bilekliğim Bluetoothla sürekli telefona bağlı bu hızlı gitmesine bir sebep olabilir mi yardımcı olur musunuz

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Evet, bu durumunda şarja etkisi var, kullandığınız uygulamalar, internete hücresel veri üzerinden girilmesi, kullanılan rom, ekran parlaklığı ve telefon ayarlarının nasıl yapıldığı, hepsi cihaza direkt olarak etki eden unsurlar. Hepsinin kontrol edilmesi ve cihaza en uygun ayarların yapılması gerekli.

Oyla:

Prada_06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bugra
Cihazım
Note 5 64
Konular
18
Ayni durum bende de var. Daha alali 1 hafta oldu. İlk gunler 2 gunu buluyordu.hic bir sey yapmama ragmen benimde 1 gunu zor buluyor. Bilen varsa yardim etsin.

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Arka planda çalışan uygulamalara, otomatik başlayan uygulamalara, ve uygulamalara verdiğiniz izinlere bakın.
Düzelmez ise telefonu fabrika ayarlarına çevirip uygalamalarınızı sıfırdan kurun kontrol edin hocam

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
23
Alalı 1 aydan fazla oldu, custom rom ile kullanıyorum 10 saati aşkın ekran görüntüsü aldığım zamanlar bile oldu
Sorun miui 10 beta'da yaşamıştım bende. Aynı şeyleri yapmama rağmen 7 saat ancak ekran görüntüsü alıyordum

Burda konusunu da açtım. Oldukça memnunum , stabil miui 10 çıkasıya kadar size de tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    129,7 KB · Görüntüleme: 34
Oyla:
Üst Alt