- Adım
- İbrahim
- Cihazım
- Xiaomi Mi 6
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global Kararlı 11.0.6.0(PCAMIXM)
- Telefon Modeli
- Mi 6
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Merhaba. Geçen hafta WhatsApp'a girerken telefon dondu ve WhatsApp giriş ekranında kaldı. Birkaç dakika sonra telefon kapandı, tekrar açmaya çalışınca mi logosunda takılı kaldı. Recovery moda girip telefonu yeniden başlattım, telefon açıldı ama kilit desenini girdiğimde deseni kabul etmedi, birkaç kez tekrarladım, olmayınca telefonu yeniden başlattım. Telefon yine Mi ekranında kaldı ve bu kez recovery ve fastboot moda da girmemeye başladı, tuş kombinasyonlarını yaptığımda ekran kapanıp tekrar mi logosunda kalıyordu. Açılış ekranındayken şarj bitince şarja taktım yine açılış ekranında kaldı. Değişen bir şey olmayınca yine şarjın bitmesini bekledim ve telefonu iki gün boyunca şarja takmadım. Daha sonra telefonu yaklaşık 5 saat boyunca şarjda bıraktım (yine mi logosunda takılı) ve şarjdan çıkarıp bilgisayara bağladım, bilgisayar tepki vermeyince belki olur diye telefonu recovery moda almayı denedim ve önceden kapatmaya çalışınca tekrar açılıp mi logosunda kalan telefon tamamen kapandı. Güç tuşuna veya ses açma tuşuyla birlikte güç tuşuna basınca telefon tepki vermiyor, ses kısma tuşuyla birlikte güç tuşuna bazen 15-30 saniye bazen 1 dakika basılı tutunca açılıyor ve mi ekranında kalıyor. Güç tuşuna 15 saniye basılı tutunca telefon kapanıyor ve kapalı haldeyken şarja takınca telefon bildirim ışığı dahil hiç tepki vermiyor. (Şarj tükenmiş olduğunda ses açma ve güç tuşuna 15 sn- 1 dk basınca bildirim ışığı yanıp sönüyor, şarja takıp aynı işlemi yapınca mi ekranında açılıyor, kapatınca ekranda yine hiçbir belirti olmuyor.) Bu telefonu test noktalarıyla edl moduna alma veya herhangi bir yolla tekrar çalışır hale getirmek mümkün müdür? Yazının tamamını okuduysanız ilginiz ve cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.