Yardım 4.5g vodafone uyumu

yusuf00300

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba ben redmi note 8 pro kullanicisiyim. Suanda turk telekom kullaniyorum. Ancak vodafone gecmeyi dusunuyorum. Bir arkadasimdan vodafone xiaomi cihazlara 4.5 g vermiyor diye bir sey duydum. Kirsal kesimde degilim buyuk sehirde yasiyorum. Ozellikle vodafone kullanan arkadaslarimiz veya bilgisi olanlar yorum yapabilirse cok memnun olurum. Hayirli aksamlar.

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
18
İlettiğim konu ve belirttiklerim size biraz fikir verebilir

Oyla:

tarakbumba

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atilla
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
Mi Note 3 kullanıcısıyım. Bilen bilir, Çin için üretilmiş bir model olduğundan Band 20 desteği olmayan bir telefon bu. Vodafone hattımla rahat şekilde 4,5G kullanıyorum. Hem volte hem de vowifi (telefona ufak bir yazılımsal ayarla) çalışıyor. Eşimin de Redmi Note 8 telefonu var. O da Vodafone hatlı ve bir sorun yaşamıyor. Hatta onun telefonunda Band 20 olduğundan benimkinden daha iyi çekiyor. Ayrıca benim telefon gibi ayara gerek kalmadan kendiliğinden volte ve vowifi çalışıyor. Bu yazdıklarım umarım size bir fikir vermiştir. Sormak istediğiniz başka bir şey varsa cevaplayabilirim.

Oyla:

yusuf00300

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi Note 3 kullanıcısıyım. Bilen bilir, Çin için üretilmiş bir model olduğundan Band 20 desteği olmayan bir telefon bu. Vodafone hattımla rahat şekilde 4,5G kullanıyorum. Hem volte hem de vowifi (telefona ufak bir yazılımsal ayarla) çalışıyor. Eşimin de Redmi Note 8 telefonu var. O da Vodafone hatlı ve bir sorun yaşamıyor. Hatta onun telefonunda Band 20 olduğundan benimkinden daha iyi çekiyor. Ayrıca benim telefon gibi ayara gerek kalmadan kendiliğinden volte ve vowifi çalışıyor. Bu yazdıklarım umarım size bir fikir vermiştir. Sormak istediğiniz başka bir şey varsa cevaplayabilirim.
Hocam cok tesekkur ederim cok aydinlatici bir messj yazmissiniz.

İlettiğim konu ve belirttiklerim size biraz fikir verebilir
Hocam yorumunuz icin tesekkur ederim. Sizin sorununuz vodafonun cekiminden kaynakli da olabilir anl

Oyla:

mesro09

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
mi9se
Konular
30
Note8pro kullanıyorum Vodafone var. 4.5g de var volte ve vowifide var hepside çalışıyor. Mi bayisinden aldım cihazı

Oyla:

0nurSahin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mİ 8 SE
Meslek
Ne iş olsa yaparım
Konular
3
Mi 8 SE kullanıcısıyım Vodafone ye yeni geçiş yaptım 4.5G LTE ile alakalı herhangi bir sorun yaşamadım hem şehir merkezinde hemde dağ başında da olsam full cekiyor volte de açık :)

Oyla:

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
18

Hocam cok tesekkur ederim cok aydinlatici bir messj yazmissiniz.

Hocam yorumunuz icin tesekkur ederim. Sizin sorununuz vodafonun cekiminden kaynakli da olabilir anl

Full çekim gösterdiği zamanda bu şekilde, eşimde huawei var onda da belirttiğim şekilde
4.5 G evet çekiyor, kullanılıyor ama aynı telefonda hem Turkcell 4.5 G hem de Vodafone 4.5 G denemiş biri olarak söylemek istediğim Vodafone %60 verim veriyorsa Turkcell % 90 verim veriyor, sadece bir konumu baz alarak söylemiyorum uzun süredir Vodafone kullandğımdan bu şekilde, benim Vodafone da kalmamın sebebi uzun süredir kullandığımdan daha uygun fiyata daha fazla int hakkı sağladılar ama aynı değerleri yakın Turkcell de bulduğum an geçerim bir kampanya ile
Tecrübelerim bu şekilde siz yeni geçeceğiniz için bunları tartarak seçim yapın derim

Oyla:
Üst Alt