Yardım 4.5g var ama net yok

micropod

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sarper
Cihazım
yok
Konular
7
Telefon tr kayıtlı garantili rootsuz temiz düz telefon, annemin, memlekete gitti 2 gündür 4.5g var olmasına rağmen ne internet sitesi açılıyor ne insta ne Twitter ne face.

WhatsApp mesajları gidip geliyor, arama yaparken HD oluyor ama diğer türlü internet yok.

Ayarları sıfırladık, Vodafone aradık sorduk, sim kart çıkarıp taktik çözüm olmadı. 4.5g yi 3g ye çektik o da olmadı.

Sonra babam gitti yanına, Hotspot yaptı telefonunu annem için, onun da gitti telefonu (redmi note 7)

Ikisi de Vodafone ikisi de her şeyi denedi ama yok. Var mı bildiğiniz bir şey?

Aklımıza tek gelen fabrika ayarları ama veriler gidicek komple ben de uzaktayım o yüzden şimdilik uzak duruyoruz bu çözümden.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
189
Vodafone sorunlu bir operatör. Çok kararlı bir Turkcell tecrübesinden sonra ucuz diye Vodafone'a geçtim ve bazen tam çektiği yerde şebekenin gittiği oluyor.

Çare operatör değiştirmek.

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
4.5G olması internetin çekmesini garanti etmez.İkisi farklı şeyler.

Büyük ihtimal bulunulan yerde Vodafone şebekesinin sinyali zayıf, Basit şeyler için yeterli geliyor ama daha yüksek band genişliği kullanan şeyler için yetersiz olabilir.

Ayrıca sorun sadece band genişliği de olmayabilir. Belki ping ve lost sorunu olabilir.

micropod

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sarper
Cihazım
yok
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4.5G olması internetin çekmesini garanti etmez.İkisi farklı şeyler.

Büyük ihtimal bulunulan yerde Vodafone şebekesinin sinyali zayıf, Basit şeyler için yeterli geliyor ama daha yüksek band genişliği kullanan şeyler için yetersiz olabilir.

Ayrıca sorun sadece band genişliği de olmayabilir. Belki ping ve lost sorunu olabilir.
10 gündür orada, son 2 gündür var bu sıkıntı, babam da mesela dün gelmiş yanına, düne kadar hiçbir sorunu yok, yanına gelince onun da internet gitmiş.

Vallaha hiçbir şey anlamadım virus gibi yayılıyor :D

Üst Alt