- Adım
- Sinan
- Cihazım
- Mi max 3
- Konular
- 4
Merhaba arkadaşlar. Resimdeki olay nedir acaba? Çözümü var mı acaba?
Tamam hocam teşekkür ederim. DeniyorumDirekt tim çağrı merkezini ara bence hocam. Bazı cihazları sistemde tanımıyorlar o yüzden manuel ayar verebilir ya da direkt aktif edebilirler
Evet hocam turkcell i aradım, aynen öyle söyledi. Btk yı aramamı istedi. Sıkıntı olmaz sanırım, aramama gerek var mı?Hattınız zaten 4,5 g çekiyor şu an. LTE+ volte de aktif. Sadece cihazınız sistemde kayıtlı olmadığı için öyle görünüyor. Yani ekstra bir ayar yapmanıza gerek yok.
herhangi bir ayar yapmadı, btk yı araman gerek dedi, ime sorgulaması yaptım herşey gayet normal. doğru dedinYani ayarını yaptılarsa boşver abi ne arıcan bize mi kaldı nal kadar telefon modelini ülke içinde tanımlatmak
resmen saçmalık ama google da falan aratıp manuel ayar yapılabilir bence ya da burdaki abilerden biri muhakkak yardımcı olur sana . Bence konu başlığını Mi Max 3 4.5 g açamıyorum falan gibi açsan daha çok ilgi çeker abi daha çabuk yardım alırsın.herhangi bir ayar yapmadı, btk yı araman gerek dedi, ime sorgulaması yaptım herşey gayet normal. doğru dedin
tamam kardeşim ilgili bir arkadaşa yazdım bakalım sağol .resmen saçmalık ama google da falan aratıp manuel ayar yapılabilir bence ya da burdaki abilerden biri muhakkak yardımcı olur sana . Bence konu başlığını Mi Max 3 4.5 g açamıyorum falan gibi açsan daha çok ilgi çeker abi daha çabuk yardım alırsın.
Peki 4g hızında kullanıyormuş internetitamam kardeşim ilgili bir arkadaşa yazdım bakalım sağol .