Yardım 3350 ye kıbrıstan mi 9 almak ?

emre00489

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Samsun j7 prime
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Yok..
Telefon Modeli
Yok.
Bootloader Kilidi
Açık
Ben yerliyim kıbrıslıyım mi 9 un türkiyeye göre fiyatı iyi burda.Ilk defa mi serisi bir telefon kullanıcam.
Yarın almak imkanim var ama artılari eksileri nedir soylermisiniz ? Kullananlar varmıdır ?

emre00489

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Samsun j7 prime
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MI 9 konu başlığına bakabilirsiniz hocam..
Xiaomi Mi9

Türkçe inceleme için
3300 lük bir pil beni idare edermi acaba ? Cok cok fazla tel kullaniyorum.oyun vs harciyorum.sosyal medyalarda vs...

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
3300 lük bir pil beni idare edermi acaba ? Cok cok fazla tel kullaniyorum.oyun vs harciyorum.sosyal medyalarda vs...
Hocam cihazı kullanmadım, ne söylesem boş.. Batarya dediğimiz zaman sadece donanımsal olarak düşünürüz ama iş öyle olmuyor yazılımın da büyük etkisi var, o yüzden cihazı kullanan arkadaşlar çok daha sağlıklı bilgiler verebilir size.

Oyla:

Wisenky

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aldous
Cihazım
mi
Konular
23
Ben yerliyim kıbrıslıyım mi 9 un türkiyeye göre fiyatı iyi burda.Ilk defa mi serisi bir telefon kullanıcam.
Yarın almak imkanim var ama artılari eksileri nedir soylermisiniz ? Kullananlar varmıdır ?
Dostum eğer ful oyun oynayacaksan pil ve performansı aynı anda almak istiyorsan oyuncu telefonlarına bakmalısın mesela razer phone 2 , asus rog ; ayrıca androidle çok iç içe değilsen xiaomi cihazlarını pek tavsiye etmem .

Oyla:

emre00489

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Samsun j7 prime
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz geç oldu ama mi 9 u sonunda aldım..Gayet memnunum pil baya gidiyor ve çok erken bir sürede şarj seviyesi yükseliyor.Foto kalitesi baya iyi foto çekmeyi sevmeyen ben sağdan soldan birşeyler çekmeye başladım.Bir tek gcam arıyorum şuan güncel.Gcam'ı nereden nasıl temin edebilirim ?

Oyla:
Üst Alt