Yardım 32gb lik depolama alanının 20gb ı kullanılabilir

enesguler1999

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enes Guler
Cihazım
Xiaomi
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.7.0
Telefon Modeli
Redmi 7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar telefonum redmi 7 depolama alanım normalde 32 GB ancak kullanılabilir depolama alanım 20,26 GB telefonumda ayrıca bir hafıza kartı takılı ancak depolama kısmında gözükmüyor çıkartınca da çoğu uygulama ve fotoğraflarım açılmıyor bu sorunla karşılaşan varsa nasıl düzeltebiliriz yardımcı olursanız sevinirim. Mümkünse hard reset den farklı bi öneri.

Resim mümkün olduğunda atıcağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar telefonum redmi 7 depolama alanım normalde 32 GB ancak kullanılabilir depolama alanım 20,26 GB telefonumda ayrıca bir hafıza kartı takılı ancak depolama kısmında gözükmüyor çıkartınca da çoğu uygulama ve fotoğraflarım açılmıyor bu sorunla karşılaşan varsa nasıl düzeltebiliriz yardımcı olursanız sevinirim. Mümkünse hard reset den farklı bi öneri.

Resim mümkün olduğunda atıcağım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
32
İşletim sistemi ortalama 10gb yer kaplar hocam zaten orada'da yazıyor 8.21gb sistem depolama alanı diye sd kartınıza dosyalarım uygulamasından erişebiliyormusunuz? içini görebiliyormusunuz ordan deneyin

Oyla:

enesguler1999

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enes Guler
Cihazım
Xiaomi
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşletim sistemi ortalama 10gb yer kaplar hocam zaten orada'da yazıyor 8.21gb sistem depolama alanı diye sd kartınıza dosyalarım uygulamasından erişebiliyormusunuz? içini görebiliyormusunuz ordan deneyin
Ne yazıkki eskiden 32 GB gözüküyordu attığım resimde zaten gözüküyor işletim sisteminin kapladığı 8gb şık alan mavi ile ama kullanılamayan alan gri gözüküyor SD karta hiçbir şekilde erişemiyorum ama çıkartınca da birçok uygulama ve tüm fotoğraflarım kayboluyor

Oyla:
Üst Alt