- Adım
- Kn
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 5
====
Son düzenleme:
Şöyle söyleyeyim size gelen bu mailde "şu adresten satın alabilirsiniz" gibi bir ibare olsaydı da bir anlam ifade etmeyecekti. Her hangi bir servis ya da genişletelim her hangi bir kurumsal firma sizin benim gibi ürünü sepete ekleyeyip kart numarasını girerek sipariş vermez. Sizin yazdığınız yer bireysel alışverişler için size cevap vermiş, kurumlar "kurumsal ticaret" yaparlar ve sizin benim yazıştığımız kişileri muhatap almazlar.Toplu aldıkları yerin orijinal sattığı ne malum diyorum ben de işte
Cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bir konuda da bir arkadaş mi4'üme çakma ekran takmışlar diyordu. Fotoğrafını da eklemişti. Gerçekten üzerinde mi yazısı bile yoktu. Sanki bu ucuz mal satan çin sitelerinden alıyorlarmış gibi hissettirdi. İnsan işkilleniyor açıkçası.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Şimdi ben neye güvenerek servise yollayayım telefonu
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Şimdi ben neye güvenerek servise yollayayım telefonu
Bi yerde haklısınız evet. Siz de orada çalışıyorsunuz da. Bir de benim gözümden bakın olaya. İnanın 1 aydır gönderip göndermemenin kararsızlığıyla kendi kendimi yiyorum. O kadar çok skandal var ki burada okuduğum. Kimi aylardır ses seda yok diyor. Kimi telefonu aynı şekilde yolladılar diyor. Kimi telefonu daha da bozup yolladılar diyor. Kimi çakma parça taktılar diyor. Tamam günde elinize yüzlerce telefon geliyordur 4/4lük bir hizmet beklemek nankörlük olur ama bu kadar çok şikayet gelmesi sizce tesadüf mü? Lütfen kendinizi benim yerime koyun. Gözünüz kapalı yollayabilir misiniz 2 bin liraya aldığınız telefonu?