Yardım 32 bit PC-de miflash calismaz mi?

Hz.Farid

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Farid
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
Iyi geceler herkese. Benim bilgisayarim 32 bit. miui 10 rom indirdim pc ye telefonu temizledim yedekledim pc ye tam rom-u yukleyecekken Flash tz error hatasi veriyor. Forumda baktim 64 bit lazim diyorlar. 32 bit bilgisayarda rom yuklemem mumkun degil mi?

fahrikavrar2

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Fahri
Cihazım
Redmi 5
Konular
0
Iyi geceler herkese. Benim bilgisayarim 32 bit. miui 10 rom indirdim pc ye telefonu temizledim yedekledim pc ye tam rom-u yukleyecekken Flash tz error hatasi veriyor. Forumda baktim 64 bit lazim diyorlar. 32 bit bilgisayarda rom yuklemem mumkun degil mi?

MIUI updater ile telefon içerisinden güncellemeyi deneyebilirsiniz. Cihazınız hangisi ve ve şu anda hangi romu kullanıyorsunuz.

Oyla:

Hz.Farid

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Farid
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MIUI updater ile telefon içerisinden güncellemeyi deneyebilirsiniz. Cihazınız hangisi ve ve şu anda hangi romu kullanıyorsunuz.
Xiaomi Note 5a prime / Suan en son cikan 9.6.2.0 kullaniyorum. Miui 10 yuklemek istiyorum. MIUI updater calisma sekli nedir?

Oyla:

fahrikavrar2

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Fahri
Cihazım
Redmi 5
Konular
0
Xiaomi Note 5a prime / Suan en son cikan 9.6.2.0 kullaniyorum. Miui 10 yuklemek istiyorum. MIUI updater calisma sekli nedir?

Note 5A için şöyle bir döküman var ancak Prime'da da sıkıntısız çalışır mı hiç bilgim yok:

Ben locked bootloader ile Redmi Note 5 (Global)'e bu yöntemle sorunsuz yükledim. Bir bilen vardır belki Prime için durum nedir.

Oyla:

Hz.Farid

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Farid
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Note 5A için şöyle bir döküman var ancak Prime'da da sıkıntısız çalışır mı hiç bilgim yok:

Ben locked bootloader ile Redmi Note 5 (Global)'e bu yöntemle sorunsuz yükledim. Bir bilen vardır belki Prime için durum nedir.
Suan direk telefonun kendi updater-i ile downloaded rom klasorune attim romu oyle deniyorum. Bakalim olucak mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Suan direk telefonun kendi updater-i ile downloaded rom klasorune attim romu oyle deniyorum. Bakalim olucak mi
Dedigim yontemle kusursuz sekilde yukledim romu. Herkese tavsiye ederim. Bir bilgisayara gerek bile kalmiyor. Ilginiz icin tesekkur ederim.

Son düzenleme:
Oyla:

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51

Dedigim yontemle kusursuz sekilde yukledim romu. Herkese tavsiye ederim. Bir bilgisayara gerek bile kalmiyor. Ilginiz icin tesekkur ederim.

Merhaba.
Öncelikle Stabil sürümden betaya geçişiniz bu yöntem ile mümkün fakat bundan sonra geri dönüş bu yöntem ile olmaz. Bu nedenle mi flash kullanmak zorunlu olacaktır.
Diğer taraftan X86 bilgisayarlarda Mi Flash çalışır fakat X64 bilgisayarlarda hata alma oranı daha düşüktür. Bu nedenle tavsiye edilir. Kolay gelsin.

Oyla:

fahrikavrar2

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Fahri
Cihazım
Redmi 5
Konular
0

Ben teşekkür ederim. MIUI 10'u denedikten sonra bir hata almaz iseniz MIUI 9'a döneceğinizi sanmıyorum. Ki bir sorun olursa da haftalık güncelleme geliyor büyük ihtimalle düzeltilir.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

c4apo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Apo
Cihazım
note 10 pro
Konular
0
bu konudan bende muzdaribim 32 bitte calışmıyor mi flash yabancı kaynakları araştırdım beta sürümü varmış onu buldum umarım çalışır yedek laptobuma win7 32 bit bulmam lazım çalışan mi flashı

Merhaba.
Öncelikle Stabil sürümden betaya geçişiniz bu yöntem ile mümkün fakat bundan sonra geri dönüş bu yöntem ile olmaz. Bu nedenle mi flash kullanmak zorunlu olacaktır.
Diğer taraftan X86 bilgisayarlarda Mi Flash çalışır fakat X64 bilgisayarlarda hata alma oranı daha düşüktür. Bu nedenle tavsiye edilir. Kolay gelsin.
Bende araştırdım şuan kuruyorum inşallah calışır☺☺

Oyla:
Üst Alt