Çözüldü 300TL ye mi6 arka cam kapak değişimi

Asdfgee

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Aa
Cihazım
Mi6
Konular
1
Merhabalar herkese,
Dün delta servise getirmiş oldugum urunumu arka kapak değişimi icin bırakmıştım . Beni fiyatla ilgili arayacaklarini soylemelerine ragmen aramadilar . Bende delta servisin internet sitesinden kontrol ediyorum bir baktım fiyat onayi bekliyor yaziyor neyse ben aradim servisi . Benden arka kapak değişimi icin tam tamına 300TL istediler yanlış anlamadiniz evet 300TL arka kapak icin ben kabul etmedim Telefonumu geri istedim. Ben bu sitede 100tl ye arka kapak değişimi yaptıran arkadaslari görmüştüm delta serviste bendr bunu söyledim hanimefendiye onun cevabi ise dolar kuru artti oldu. Evet simdi siz degerli forumdaki dostlara soruyorum. Suan kur 6,46. Ocak ayında yaptiran arkadas 100tlden yaptirdi o zamanda kur 3.78idi . Evet sevgili arkadaşlar % 70lik bir kur artisi var tas catlasin 170tl olsun bana 300tl fiyat verdiler. Bu servis elemani arkadaş kuru tam olarak 11.34tl den hesaplamis ki bana bu fiyst veriliyor . Siz olsaniz napardiniz yaptırır miydiniz ben kirik kirik kullanmayi tercih edicem . Yetmedi telefonu ben arka kapağını yaptirmadigim icin telefonumun gatabti disi kaldigi soylendi bu nasil bir zihniyet arkadaş. Sadece yazilim destegi veririz onun harici garabtisi yok dediler garantisi bitene kadar .

Evet arkadaslarim sizlerin delta servisin bu dedikleri ile ilgili sizlerinden yorumlarinizi bekliyorum sizce ne yapilmali ben telefonu alip donucem bununla ilgili bimer ve cimere yazi yazıcam sizlerinde cevaolarinizi bekliyorum

Iyi günler

Delta Servis 2

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Merhabalar,

Sizlere daha nitelikli ve sağlıklı bir hizmet verebilmek adına form numaranızı bizlerle paylaşabilir misiniz?

Saygılarımızla
Delta Teknik Servis

Üst Alt