sayın cantara ben program ismi verirken programın doğru olması adına kopy past yaptım ve sitenin indirme linki ile verdi bunu bilinçli olarak yapmadım bildiniz olsun.
Tamamdır hocam. Bağlantıda olan site benim de faydalandığım bir site yani bu anlamda sıkıntı yok fakat malum warez içerik bulunan sitelere yönlendirme pek hoş karşılanmıyor bu nedenle linkleri kaldırmamız gerekti.
Tamamdır hocam. Bağlantıda olan site benim de faydalandığım bir site yani bu anlamda sıkıntı yok fakat malum warez içerik bulunan sitelere yönlendirme pek hoş karşılanmıyor bu nedenle linkleri kaldırmamız gerekti.
bu arada web sitenizde yazılan yazıları gönderdikten sonra düzeltme olması daha iyi olacaktır yada varda ben mi göremedim? o günkü mesajımda da değiştirmek istedim ama o özelliği göremediğimden o şekilde bırakmak zorunda kalmıştım.
tamamdır teşekkür ederim iyi çalışmalar.Hocam mesaj düzeltme özelliği art niyetli olarak kullanılabildiği için sadece SMS Onaylı üyelerimiz tarafından yapılabilmekte... Düzeltmek istediğiniz her hangi bir şey olursa mesaj altında bulunan yönetime bildir seçeneğini kullanabilirsiniz.