Yardım 30 dakika içinde %80 olan şarj bitti

turkay1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
11T
Konular
29
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
İndia Stabil 12.0.6
Telefon Modeli
Redmi Note 9
Bootloader Kilidi
Açık
Telefonum hard brick olmuştu ve yetkili hesap ile tekrar rom kuruldu. Rom kurulduktan sonra wipe data yapıp telefonu yeniden başlattım. Play güncellemelerini yapmaya başladıktan sonra şarjın çok hızlı bir şekilde azaldığını farkettim. Pil istatistiklerinde gözüken %70 ekran kullanımı ve diğer uygulamalardı. Yanlız şu var ki telefonum hard brick olduğu zaman kendini bootloopa almıştı 1 gün boyunca sürekli redmi yazısı gidip geldi. Şuan şarjını bitirdim ve şarja taktım telefon kapalı halde şarj olduktan sonra tekrar deneyeceğim ama bunun sebebi ne olabilir

Son düzenleme:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
32
Telefonum hard brick olmuştu ve yetkili hesap ile tekrar rom kuruldu. Rom kurulduktan sonra wipe data yapıp telefonu yeniden başlattım. Play güncellemelerini yapmaya başladıktan sonra şarjın çok hızlı bir şekilde azaldığını farkettim. Pil istatistiklerinde gözüken %70 ekran kullanımı ve diğer uygulamalardı. Yanlız şu var ki telefonum hard brick olduğu zaman kendini bootloopa almıştı 1 gün boyunca sürekli redmi yazısı gidip geldi. Şuan şarjını bitirdim ve şarja taktım telefon kapalı halde
telefonda ısınma varmıydı şarjın hızla düştüğü anda?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cihazınızı 1 kere tam şarj edip bitene kadar kullanın muhtemelen normale dönecektir

Oyla:

turkay1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
11T
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefonda ısınma varmıydı şarjın hızla düştüğü anda?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cihazınızı 1 kere tam şarj edip bitene kadar kullanın muhtemelen normale dönecektir
telefonda fazla bir ısınma yoktu normal güncelleme yaparken ne kadar ısınırsa o kadar ısınma vardı

şarjı tam bitirip şarja taktım eğer yine hızla bitmeye devam ederse tekrar mı bitirip takayım

Oyla:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
32
telefonda fazla bir ısınma yoktu normal güncelleme yaparken ne kadar ısınırsa o kadar ısınma vardı

şarjı tam bitirip şarja taktım eğer yine hızla bitmeye devam ederse tekrar mı bitirip takayım
hocam 1 kere tam şarjdan sonra yine hızla bitmeye devam ederse muhtemelen bir sorun var demektir cihazınızda

Oyla:

turkay1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
11T
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam 1 kere tam şarjdan sonra yine hızla bitmeye devam ederse muhtemelen bir sorun var demektir cihazınızda
anladım o zaman bakacağız bir çaresine şarjın tam dolmasını bekleyeceğim artık

Oyla:

cakalyucel41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yücel
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
0
Ustam yetkili hesap ile brick olan cihazının sana maliyeti ne kadar oldu acaba benimde cihaz brick oldu ne kadara yapıyorlar acaba bi fikrin varmı?

Oyla:

KaanCK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Çabuk
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Yazarlık/Editörlük
Konular
30
cakalyucel41, Eğer telefonunuz fastboot moduna giriyorsa fastboot rom indirip kullanabilirsiniz.

Oyla:

baturq

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
batuhan
Cihazım
xiaomi mi8
Meslek
Java Developer
Konular
6
cakalyucel41, Eğer telefonunuz fastboot moduna giriyorsa fastboot rom indirip kullanabilirsiniz.
benim cihaz şuan ne bilgisayar görüyor ne mi ekranı geliyor ne fastboot mod a giriyor sizce ne yapabilirim

telefon durduk yere kapanmışltı telefonu açarken mi ekranında kalmıştı ses açma vs power ile sıfırliyim dedim %99.99 da kaldı bu seferde tlefonu kapatıp açim rom atim dedim fakat telefon hiç bir tepki vermiyor kapattığımdan beri

Oyla:
Üst Alt