Sohbet 3 Yıllık Turknet Deneyimim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Konu sahibi forum kuralları 4.7 gereği uyarı cezası almış ve mesaj düzenlenmiştir.
3 Yildir Turknet kullaniyorum ve cidden cok memnunum evet ilk etapta sorunlar oldu ama suana kadar en iyi hiz ve fiyati veren firma benim gozumde bazen internet kesintikeri yasadim 1 hafta veya 3 5 gun bunlari faturamdan dusmelerini istedim hicbir sekilde yok demediler ve dusurduler 1 kereye mahsus olmadi bu olay bilginiz olsun ara sira int gidince gene kayit biraktim ve faturadan dusuldu fiyat her yil bir miktar arsada suan bence en iyisi internet saglayicisi sizlere tavsiye ederim

Bu arada gecmek isterseniz turknete arkadasini getir kampanyasi var 1 ay fatura odemeden karsilikli kullanabiliyoruz interneti

Merhaba,

TurkNet arkadaşını getirene ve getirdiği arkadaşına bir ay bedava internet veriyor. Ben evde TurkNet’in Özgür İletişim hizmetini kullanıyorum. Gerçek sınırsız, yüksek hızlı yalın (sadece) internet (100 Mbps’e kadar) var hizmetin içinde. Ayda 85 TL. Başka da bir para yok, hepsi bu. Taahhüt olmadığı için de kafam rahat, dilediğim zaman bir kuruş ödemeden hizmetimi kapatma ya da başka sağlayıcıya geçme özgürlüğüm var.

Ben TurkNet’ten memnunum. Sen de dene istedim. Eğer kabul edersen, bir ay bedavası var sana. Ben de seni davet ettiğim için sayende bir ay ücretsiz internet kullanacağım.

Başka sağlayıcıya taahhüdün varsa, yani internet hizmetini değiştirmen durumunda sana ceza çıkacaksa, TurkNet 120 TL’ye kadar bu cezayı karşılıyor. Daha çok ceza çıkacaksa aşağıdaki link'e tıklayarak taahhüt bitiş tarihini giriyorsun, TurkNet tarih yaklaşınca sana haber veriyor. O zaman geçiş yaparsan yine sen de ben de bu kampanyadan yararlanabiliyoruz.

Benim mutlaka bir yetkili ile görüşerek bu işi yapmam gerekir diyorsan, 0 850 288 80 80 numaralı TurkNet çağrı merkezini ara ve abone olurken TurkNet yetkilisi ile yukarıdaki davet kodunu paylaş. Bu kadar basit. İndirimli internetini sana çıkan ilk faturaların ödenmesinden sonraki fatura döneminde kullanacaksın.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Enderhsl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
mi note 10 lite
Meslek
Radyoloji tekniker
Konular
2
İki yıl önce sürekli kopmalar, 1 hafta İnternet gelmemesi sorunlarından dolayı kapattırdım. Umarım geçen iki yılda kendilerini geliştirmişlerdir. Uzun zaman kopmalar sorunlar vs dışında ucuz ve hızlıdır kendileri. Tavsiye eder miyim

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Enderhsl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
mi note 10 lite
Meslek
Radyoloji tekniker
Konular
2
Süperonline den şaşmam arkadaş.
Turknetten sonra stabil kullanacağım bir internet arayışına girdim, ilk aradığım superonline oldu fakat evime verebilecekleri İnternet hızı 8mb'miş. Teşekkürler deyip kapattım o günden bu güne 24mb ttnet kullanıyorum sıkıntısız. Velhasıl kelam mevkiden mevkiye İnternet şirketlerinin kaliteleri ve hizmetleri değişiyor. Bulunduğunuz çevrenin yorumlarını almak daha doğru olduğuna inanıyorum bu konuda

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dokidoki

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
bb q10
Konular
10
Bende 2017 10. Ayda turktelekom hattının yanina 2. Hat olarak abone olmuştum . O zaman memnun olduğum için Telekom hattımı iptal ettirip 2020 7. Aya kadar kullandim. 7. Aydan itibaren gibirnet i kullaniyorum . Şuan için genel bir sorun yok memnunum.
İss lerden memnun olmanın %95 i hattinizin kalitesi %5 lik kısım ise firmanın ilgilenmesini kalıyor. Turknet e devam edebilir miydim evet edebilirdim ama son zamanlarda yurtdışı çıkışlarında bir ping artışı vardı ve fiyat/hız anlamında biraz üzmeye başlamıştı .

Hamzaomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Mi8
Konular
0
Bende Superonline eko 100 mbps 200 gb paketini 100 liraya kullanıyordum taahhüt bitince turknete geçerim dedim ama turknetin bulunduğum konuma alt yapısı olmadığı için aynı tarifeyi aynı fiyata bir yıl tekrar uzattım. Yaklaşık olarak 7 yıldır 100 mbps fiber ile Superonline kullanıyorum bir kere bile şikayet için müşteri hizmetlerini aramadım hep beni aradılar kampanya felan tanıtımı için kibarca istemiyorum dedim kapattım.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Superonline her zaman gözümde bir numara, hiçbir zaman hız kaybı da yaşamadım kesinti de. Hat değerlerinde onlardan daha stabili yok. Fiyatları da bundan ötürü biraz yüksek ama en iyisi de onlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt