Soru 3 yıllık Redmi 5 Plus ve batarya sorunu

WisdomFaith

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnanç
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
Merhabalar,

3 yıl önce aldığım Redmi 5 Plus'ım saçma sapan davranmaya başladı. Bazı dokunmaları algılamıyor, bazen de birden fazla dokunmuşum gibi davranıyor (tamam bu benim hatam telefon milyar kere yere düştü). Sonra ghost screen hatası başladı ancak o da aşırı sinir bozucu değil. Son olarak dünden beri şarjı %20'yi geçmiyor.

Daha önce kışın bataryasını kendim değiştirmiştim. Şu anda custom rom (AOSP Extended rom) kullanıyorum. Sizce bir daha batarya değiştirmeli miyim yoksa telefon arayışına geçeyim mi?

Not: Ghost screen sadece yazları oluyor. Yeni telefon önerirseniz şarjı bir gün götürecek en fazla 1000-1500 lira bir telefon arıyorum.

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Telefon 3 sene iyi dayanmış. 1000 1500 bandında önerebileceğim bir cihaz yok xiaomi de adam akıllı en uygun cihaz redmi note 9 dur oda 2300 civarı. Size naçizane tavsiyem realme c3i olacaktır 1800 bandında bulabilirsiniz şarjıda sizi yoğun kullanımda 1 günü götürür.

Oyla:

WisdomFaith

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnanç
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi olmak zorunda değil. Oyun oynamıyorum ama bütün gün internete giriyorum. Bu yüzden şarjı rahat 1 gün gidecek bir telefon arıyorum.

Oyla:

lucarth

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
lucarth
Cihazım
xiaomi 13
Konular
13