Sohbet 3 yıl sonra Forum'a tekrar dönüş

Berke

Mi5 32GB White - Mi4C 32GB Black - 4X 32GB Black
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
11T Pro
Meslek
-
Konular
6
Herkese selamlar bu korona olaylarından ötürü eve tıkılıp kaldık forum sitelerine ve sosyal medyaya keskin bir giriş yaptık tekrar bende uzun zamandır fırsatını bulup aktif olamadığım için bu süreci fırsat bilerek bir dönüş yapayım istedim bu arada sanırım aktif olduğum zamanda Mi4C kullanıyordum sonra Mi5 denemeleri 6'sı 7'si felan derken Mi9SE ile halen aktif bir şekilde Xiaomi ekosistemiyle devam ediyorum 4.5 yıldır Xiaomi'den başka telefon kullanmadım sadece ticaret yaparken kısa süreli elimden geçen telefonları deneyimledim ama miui arayüzüne o kadar alışmışımki vazgeçemiyoruz maalesef burdan tüm eski çınarlara selam olsun angel~~

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Herkese selamlar bu korona olaylarından ötürü eve tıkılıp kaldık forum sitelerine ve sosyal medyaya keskin bir giriş yaptık tekrar bende uzun zamandır fırsatını bulup aktif olamadığım için bu süreci fırsat bilerek bir dönüş yapayım istedim bu arada sanırım aktif olduğum zamanda Mi4C kullanıyordum sonra Mi5 denemeleri 6'sı 7'si felan derken Mi9SE ile halen aktif bir şekilde Xiaomi ekosistemiyle devam ediyorum 4.5 yıldır Xiaomi'den başka telefon kullanmadım sadece ticaret yaparken kısa süreli elimden geçen telefonları deneyimledim ama miui arayüzüne o kadar alışmışımki vazgeçemiyoruz maalesef burdan tüm eski çınarlara selam olsun angel~~
Hoşgeldiniz tekrardanhi~~

Berke

Mi5 32GB White - Mi4C 32GB Black - 4X 32GB Black
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
11T Pro
Meslek
-
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Şöylede elimde halen duran cihazlar ve kutularıyla yeşillendireyim konuyu Turuncu olan Mi4C kutusu biraz farklı tabii :D

Toprak 58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Lise Öğrencisi
Konular
17
Hoşgeldin hocam ben de aylar önce buraya katıldım ondan önce 2014'ten beri Technopat Sosyal'de vardım , bir sonraki telefonum Samsung olacak olsa bile bu forumda çalışmaya devam edecem MIUI gerçekten güzel bir arayüz dediğin gibi, bir önceki cihazım Huawei idi artık Samsung'tan sonra Apple'a geçerim yaş büyüdükçe daha iyi markalara geçiyoruz :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Hocam hoşgeldiniz, fakat hiç noktalama işareti kullanmadığınız için okurken yoruldum ben. :)

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Hoşgeldin hocam ben de aylar önce buraya katıldım ondan önce 2014'ten beri Technopat Sosyal'de vardım, bir sonraki telefonum Samsung olacak olsa bile bu forumda çalışmaya devam edecem MIUI gerçekten güzel bir arayüz dediğin gibi, bir önceki cihazım Huawei idi artık Samsung'tan sonra Apple'a geçerim yaş büyüdükçe daha iyi markalara geçiyoruz :D

2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız. Bir başka üyeye veya gruba hakaret/küfür edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir.
2.4. Kişisel Saldırılar, Dini, Politik ve/veya Irksal Tartışmalar : Her ne kadar özgür bir ortamda paylaşım yapmak için var olsak da; forumumuz özel olarak android cihazlar hakkında konuşulması için vardır ve mobil cihazlar dışındaki sohbetlerin tartışmaya dönüşmesine izin verilmeyecektir.

Daha dikkatli olursak güzel olur hocam.

Üst Alt