Yardım 3. Parti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mbrnerdgn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
3. Parti yükleyemiyorum güncel sürüm lütfen yardımcı olurmusunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tema

kadernaznaz

Tek yol AŞK gerisi yalan
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NeJdeT
Cihazım
Mi Mix
Konular
39
Forumda bu konu hakkında açılmış pek çok konu var. Arama bölümünü kullanabilirsiniz.

Ara
"İnsanlar hep kendilerine altın tepsi içerisinde balık takdim edilmesini bekliyorlar." Siz bu tip arkadaşlara bu cevabınızla bir nev'i balık tutmayı öğrenmelerinin yolunu göstermişsiniz. takdir ve teşekkürlerimi sunarım.

mbrnerdgn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bulamadığımdan yazdım madem var madem nasihat çekiyosunuz bi etiketleyinde konuyu görelim

kadernaznaz

Tek yol AŞK gerisi yalan
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NeJdeT
Cihazım
Mi Mix
Konular
39
Bulamadığımdan yazdım madem var madem nasihat çekiyosunuz bi etiketleyinde konuyu görelim
Belliki bu kulvarvarda yenisiniz gayret ederseniz inşaallah bir çok konuyu kendi kendinize çözeceksiniz. düşündüğümüz o'ki hemen hemen her forumda arama butonu vardır mesela Google arama motorundaki arama kısmı gibi diyelim. hani bunu herkes bilir minnacık fikir yürütmek yeterlidir sanırım. hayırlı forumlar dilerim Saygılarımla;

mbrnerdgn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Google aramaya yaz bakalım çıkıyormu? Herkes tema editor ve bi program kullanarak çözmüş siz yardımcı olmadınız ama saolun ben facebook xaomiden çözdüm global roma tema yüklenemiyor şuan senide aydınlatmış oluyum. Soran olursa söylersin. İyi forumlar

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Google aramaya yaz bakalım çıkıyormu? Herkes tema editor ve bi program kullanarak çözmüş siz yardımcı olmadınız ama saolun ben facebook xaomiden çözdüm global roma tema yüklenemiyor şuan senide aydınlatmış oluyum. Adminsin sonuçta soran olursa söylersin. İyi forumlar

Sorunuz hakkında forumda onlarca kaynak var diyerek uyarılmıştınız...
Arama bölümünün linki verilmiş, becerememişsiniz...
Hazır arama sonuçları verilmiş onu da yapamamışsınız.
Her şey geçiyorum foruma ilk girişte çıkan S.S.S bölümünde dahi çözüm yöntemleri yazılı.
Temalar forumunda sabit olarak konu var.
Siz okumayı beceremiyorsanız bizim elimizden size yardımcı olabilmek için bir şey gelmesi mümkün değil...

Hem yardım almayı beceremiyorsunuz hem de bu üslubunuzla forumumuzda birilerine yardımcı olmanız mümkün değil. Dolayısı ile forumda bulunmanızın da bir anlamı yok.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt