Yardım 3. Parti Temaların Yüklenme Sorunu Hakkında

Skywriter

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
9
Malum yeni güncelleme ile xiaomi, politikası gereği 3. Parti Temaların, yani dışarıdan yükleme şeklinde tema uygulanmasının önüne geçti ve 402 hatası veriyor.
Kendinde haklı gerekçeleri olsa da xiaomi temalarında yeterince ilgi çekici temalar olmaması bi yana fix olarak kullanabileceğimiz uygulamaların da artık ise yaramıyor oluşu xiaomi designer seçeneğine bizleri itti ancak designer.xiaomi.com üzerinden yapılan başvurulara onay verilmiyor veya bu süreç çok ağır işliyor.
Miui Türkiye yönetiminden isteğim şu ki; Şayet yönetici bunyenizde veya üyeler arasında designer olarak onaylanmış ve üçüncü parti temaları xiaomi veri tabanına yükleyebilecek arkadaşlar varsa lütfen bu hususta bizlere yardımcı olsun. Üyelerden gelen linklerdeki temaları xiaomi veri tabanına designer üyeliği marifetiyle yüklesin ki hem xiaomi rahat etsin hem de bizler istediğimiz temaları kullanabilelim.

Dikkate alırsanız sevinirim

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam üçüncü parti tema yükleyen program var onu forumda arat bi zahmet.

Oyla:

Skywriter

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam üçüncü parti tema yükleyen program var onu forumda arat bi zahmet.

O uygulamaların ise yaramadığını posta belirtmiştim zaten, doğru okuduysanız.
Son beta versiyonu kullanıyorum. 7.11.2 sürümünden beridir miui theme editor hiç işe yaramıyor.
Varsa başka önerin önden alayım.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
O uygulamaların ise yaramadığını posta belirtmiştim zaten, doğru okuduysanız.
Son beta versiyonu kullanıyorum. 7.11.2 sürümünden beridir miui theme editor hiç işe yaramıyor.
Varsa başka önerin önden alayım.
Hocam başka bi seçenek daha var.o da eu beta roma geçmen.ben mi6 miui9 eu beta rom kullanıyorum ve temalardan sıkıntı yaşamıyorum

Oyla:
Üst Alt