Sohbet 3.5mm Kulaklık Öneriniz nedir?

Ahmedkurtulmus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
iphone 6s
Konular
17
Merhabalar,
Pubg de kaliteli ses verip hem de günlük kullanım da telefon konuşması müzik dinlemek gibi işleri yaparken mahcup etmeyecek kulakiçi kulaklık arıyorum

Araştırdığıma göre örneğin oyun da iyi olan kulaklık müzik dinlerken aynı kaliteyi vermiyormuş.

Benim bulduğum Baseus h15 3.5mm bunu kullanan veya yorumlamak isteyen var mı farklı marka model de olabilir fiyatı gördüğünüz gibi çok da yüksek olmamalı

EyuphanBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüphan
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
21
Merhabalar,
Pubg de kaliteli ses verip hem de günlük kullanım da telefon konuşması müzik dinlemek gibi işleri yaparken mahcup etmeyecek kulakiçi kulaklık arıyorum

Araştırdığıma göre örneğin oyun da iyi olan kulaklık müzik dinlerken aynı kaliteyi vermiyormuş.

Benim bulduğum Baseus h15 3.5mm bunu kullanan veya yorumlamak isteyen var mı farklı marka model de olabilir fiyatı gördüğünüz gibi çok da yüksek olmamalı
Bütçenizi söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

Ahmedkurtulmus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
iphone 6s
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Baseus h15 3.5mm dediğim kulaklık 70 TL
Yani çok da yüksek bütçe vermek istemiyorum bu ayar da olabilir aslın da bu kulaklık da olabilir kullanan yorum yapsa

Ekli dosyalar

• IMG_20191206_195119.jpg
    IMG_20191206_195119.jpg
    130,1 KB · Görüntüleme: 7

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
KZ ZS 10PRO

sennheiser momentum in ear ve shure se235 sahibi olarak zs10pro her iki kulaklıktan bariz bir şekilde daha iyi. zs 10pro 1 dinamik sürücü 4 adet armatür sürücü içeriyor. momentum dan daha açık tonlu daha detaylı. momentum koyu kalıyor. basslar gene bahsettiğim kulaklıklar içinde en güçlüsü, hızlı ve derinler. tiz sürücüleri kulaklığın nozzle bölümüne yakın yerleştirildiğinden tiz bölgesinin sivri ve rahatsız edici olacağını düşünüyordum fakat öyle olmadı. neredeyse çoğu frekans aralıklarında dengeli ses. açıkçası ses konusunda zayıflık bulmak oldukça zor. vokaller harika, oldukça önde ve belirginler, vokal konusunda gerçekten açık bir fark yaratıyor. sadece sahne genişliği ve katmanlaşma bakımından kendi klasmanının üstündeki 1000-2000$ lık rakipleri kadar iyi olmasa da kendi fiyatının üstünde bir soundstage sunuyor. kulaklığın görünüm çok hoş, kulak içi ve büyük olduğundan kulağa tam oturuyor. içinde oldukça fazla sürücü olması ve metal parçalar bulunduğundan ağır bir kulaklık. kablosu kulak çevresinden dolandırılarak takıldığından kullanımı çokta pratik değil.

Üst Alt