Yardım 3.5 mm dönüştürücü mikrofon çalışmıyor

drsncnzdmr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Dursun Can
Cihazım
Mi 6
Konular
2
Merhaba herkese. Çin'den Baseus marka 2in1 dönüştürücü aldım.Üründen müzik sesi geliyor,şarj da oluyor sorunsuz ama mikrofonu kullanamıyorum.Konuşmalarda bir türlü mikrofon çalışmıyor.Mi A1 ve Mi 8 Lite'da denedim mikrofon çalışıyor.Kulaklık ucuz Link Tech diye bir kulaklık yardım ederseniz çok sevinirim.
Type-c yuvası normal çalışıyor hızlı şarj ediyor.Dönüştürücüyü çıkardığımda normal bir şekilde sesim gidiyor.

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
Merhaba herkese. Çin'den Baseus marka 2in1 dönüştürücü aldım.Üründen müzik sesi geliyor,şarj da oluyor sorunsuz ama mikrofonu kullanamıyorum.Konuşmalarda bir türlü mikrofon çalışmıyor.Mi A1 ve Mi 8 Lite'da denedim mikrofon çalışıyor.Kulaklık ucuz Link Tech diye bir kulaklık yardım ederseniz çok sevinirim.
Type-c yuvası normal çalışıyor hızlı şarj ediyor.Dönüştürücüyü çıkardığımda normal bir şekilde sesim gidiyor.
Hocam kaliteli bir kulaklıkla denermisin. Ayrıca artık kablo lu kulaklık dönemi bitti gibi birsey. Awei marka kablosuz kulaklıklar var fiyatinuugun be kaliteli denemeni tavsiye ederim

Oyla:

drsncnzdmr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Dursun Can
Cihazım
Mi 6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kaliteli bir kulaklıkla denermisin. Ayrıca artık kablo lu kulaklık dönemi bitti gibi birsey. Awei marka kablosuz kulaklıklar var fiyatinuugun be kaliteli denemeni tavsiye ederim
Hocam Kablosuzların mikrofon kalitesini beğenmiyorum hybrid pro sipariş ettim gelmesini bekliyorum bu daha erken geldi.Elimde başka bir kulaklık da yok anlamadım nasıl çözücem.Acaba telefonun kulaklığı deneme şansı var mı? Mi 8 Lite kutusundan çıkan dönüştürücü de çalışmadı mesela

Oyla:

drsncnzdmr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Dursun Can
Cihazım
Mi 6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi