2'si arasında kaldım

• Konbuyu başlatan PowerBank
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 15
  • Görüntüleme 1K
P

PowerBank

Guest
Merhaba , sitenizden powerbank alacağım Zmi 10000 ve Normal 10000 arasında kaldım 15 tl fark var, bu fark sadece tasarımdanmı başka +ları varmı Zmi'nin ?

İyi forumlar.

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
Zmi hızlı şarj desteği var bu arada. Hızlı şarj ettiği gibi hızlı şarj oluyor da. 4 saat gibi bir sürede doluyor. Diğeri 8 10 saat sürüyor galiba.

Sasuke Uchîhâ

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur Can
Cihazım
GM Elite
Konular
43
Özelliklerine göre Zmi daha iyi hocam hızlı şarj ve daha hafif tasarım var :)

okoroglu

Özgür KÖROĞLU
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozgur
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
8
xiaomi 10000 lik olan kullanıyorum. Gayet tatmin edici ne kadar surede doldugunu olcmedım hic. ama 8-10 saat degıl orası kesin. tahmini 4-5 saatte doluyor 2.1 a lik sarj cihazımla.
Gayette menunum.
Diger markayı kullanmadım yorum yapamayacagım. Ama alırsanız pisman olmazsınız. hızlı sarj ozelligi xiaomide de var. cıkıs A i yuksek.

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
xiaomi 10000 lik olan kullanıyorum. Gayet tatmin edici ne kadar surede doldugunu olcmedım hic. ama 8-10 saat degıl orası kesin. tahmini 4-5 saatte doluyor 2.1 a lik sarj cihazımla.
Gayette menunum.
Diger markayı kullanmadım yorum yapamayacagım. Ama alırsanız pisman olmazsınız. hızlı sarj ozelligi xiaomide de var. cıkıs A i yuksek.
Hızlı şarj denilen şeyden kasıt 2A çıkış gücü değil. Quick Charge 2.0 veya 3.0 desteği yani 9V veya 12V çıkış verebilmek. ;)

okoroglu

Özgür KÖROĞLU
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozgur
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
8
Hızlı şarj denilen şeyden kasıt 2A çıkış gücü değil. Quick Charge 2.0 veya 3.0 desteği yani 9V veya 12V çıkış verebilmek. ;)

bu destek tek basına yeterli oluyor mu?
kullanılan cihazın desteklemesi gerekmiyor mu?
Benim bahsetmek istedigim sey
Hızlı Şarj, şarj cihazının marifeti!
Esasında Hızlı Şarj teknolojisi, yeni ortaya çıkan veya yenilikler sunan bir uygulama değil. Kabaca tarif etmek gerekirse, şarj cihazları bataryalara akım taşıyarak şarj işlemlerini tamamlıyor. Normalde bu akım taşıma değeri 1A(1 amper) ve 1,5A arasında değişkenlik göstermekteydi. Firmalar şarjcihazlarındaki bu akım taşıma seviyesini 2A ve üstüne yükselterek, bunun adına Hızlı Şarj dediler. Böylelikle Hızlı Şarj terimi, son günlerde en sık duyulan tabirinden olmuş oldu.

idi.
Soyiedıgınız terimin gecerli olması icin telwfonunda desteklemesi gerekiyor.
Telefon destegi yoksa o ozellikten faydalanamaz.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Quick Charge 3.0 ile Süper Hızlı Şarj!
15.09.2015 / 08:31

Qualcomm, Hong Kong’da düzenlediği 3G/LTE etkinliğinde yeni nesil hızlı şarj çözümü olan Quick Charge 3.0’ı duyurdu. Hayatımızı kolaylaştıran teknolojiye yakından bakalım.
Akıllı telefonların en büyük sorunlarından biri olan yetersiz batarya için geliştirilen çözümlerden biri de hızlı şarj.

Qualcomm'un öncülük ettiği ve Quick Charge 1.0 ile başlayan, son olarak 2.0 sürümü ile geliştirilen hızlı şarj teknolojisi için önemli bir adım daha atıldı ve Quick Charge 3.0 tanıtıldı.

Geliştirilen teknoloji sayesinde 35 dakika içerisinde telefonunuz %80 şarja sahip olacak. Bu pil değerine erişmek için normal şarj imkanlarıyla en az 1 buçuk saat beklemeniz gerekiyor.

Quick Charge 2.0’a göre %38 daha verimli olan Quick Charge 3.0, aşağıdaki işlemci platformuna sahip cihazlarda kullanılabilecek;

- Snapdragon 820

- Snapdragon 620

- Snapdragon 618

- Snapdragon 617

- Snapdragon 430

P

PowerBank

Guest
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ben Discovery 2 kullanıyorum, hızlı şarj desteklemiyor sanırım. Zmi olanı almam mantıklı değil o zaman ?

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
124
Ben Discovery 2 kullanıyorum, hızlı şarj desteklemiyor sanırım. Zmi olanı almam mantıklı değil o zaman ?

Bu düşünce yapısınıda anlamış değilim, ileride telefonunuzu değiştirme olasılığınız yok mu?

okoroglu

Özgür KÖROĞLU
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozgur
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
8
Dostum her ikiside senin isini fazlasıyla gorecektir. Biribirinden cok farklı olan cihazlar degil. hangisi hosuna giderse onu al.
ben boyuttan oturu xiaomi 10000 olanı alirdim. yoksa telefonunu tam sarj etme suresı ıkısı arasında 5-10 dk yi asmaz. ikisininde cımıs gucleri aynı. 2.1 A Olması guzel. O yuzden kafan karısmasın. hangisi icine sindiyse onu al.

Üst Alt