Haber 27 Temmuz'da çıkacak Redmi Pro'ya dair bütün sızıntılar

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Çift kamera ve metal gövde ile sızan ve daha önce Redmi Note 4 olacağı düşünülen yeni Redmi cihazı için kesinleşen diğer bilgiler OLED ekran, Helio X25 çipset, 4GB RAM ile kamerasının f/2.0 diyafram açıklığı. Tanıtım tarihi ise 27 Temmuz.

Çinli haber kaynaklarında 128GB dahili hafıza ile 1499 yuan (225$) bir fiyata sahip olacağı haberleri yapılsa da henüz diğer sızıntılar kadar inandırıcı bir durumu yok.

Ekran büyüklüğü de kesin olmasa da 5.5 inç olarak konuşuluyor, ama isminde Note'un olmaması nedeniyle 5 inç civarında bir ekran büyüklüğü ile de karşılaşılabilir.

Tanıtım videolarının ilkinin sonunda OLED ekrana dair bir ipucu var.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Tasarıma dair göze batan ilk şey arkada çift kamera bulunması ve parmak izi tarayıcının yokluğu. Ardından fırçalanmış alüminyum arka yüzeyin alt ve üst kısımları bölen beyaz anten şeritleri. Anten şeritlerinin altında bulunan kısımlarda ton farkı olmaması alt ve üst kısımların Redmi 3 ve Redmi Note 3'ün aksine plastikten değil metalden yapıldığını gösteriyor diyebiliriz.

Redmi cihazlarında bir klasik haline gelmiş arka yüze bakan hoparlör de gözükmüyor. Muhtemelen parmak izi tarayıcı ön yüzeyde, hoparlör ise alt tarafta USB portunun yanında olacaktır.

OLED ekranların LCD ekranlara kıyasla biraz daha ince olması batarya kapasitesinden taviz vermeden telefonu daha ince yapmaya ya da belli bir kalınlık içerisine daha büyük bir batarya sığdırmaya imkan sağlayabilir. AMOLED yerine OLED kısaltması ile tanıtım yapılması ekranın büyük bir ihtimalle Samsung üretimi olmadığını gösteriyor diyebiliriz. LG muhtemel üreticilerden birisi.

Redmi Pro ile çekildiği iddia edilen çift kamera ile bokeh efekti verilmiş fotoğraflar ise şunlar:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ek: Konuyu açtığım sırada henüz görmemiş olduğum, ön yüzünü de gösteren yeni sızıntılar:

Kaynaklar:

Son düzenleme:

erhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
mi 4, mi 5S
Konular
54
Kasa super. Kameralar çok iğrenç duruyor.

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi