- Adım
- Alperen
- Cihazım
- Mi Max 2
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 8
Arkadaşlar selam, konu başlığını nasıl yazayım bilemedim. Cihazların aralarındaki temel farkın band 20 olduğunu biliyorum. Şu an kullandığım telefon Note 5 Pro ve ghost screen problemi, 4g'de çekiyor göstermesine rağmen internete bağlanmama(bu sebeple bir süre 3g kullanmam gerekebiliyor), wifi kopması mevcut. Wifi kopması da aslında şöyle oluyor çoğu zaman: Wifi işareti gözüküyor yalnız hiçbir mesaj gelmiyor, wifi kapatıp açınca düzeliyor. Eğer kapatıp açma işini yapmazsam kendiliğinden 30-40 saniye sonra yine internete bağlanabiliyor(yani whatsapptan mesajlar geliyor örneğin). Anlayacağınız cihaz değişme evresine geldim ve başlıkta yazdığım iki telefon da aşağı yukarı aynı fiyatlardalar. Sahibindende en uygun semers iletişimde 2500'e kırmızı renk 128 GB Mi 9T Pro mevcut. Tanıdığım ve daha önce birçok kez Xiaomi aldığım bir kişide de 256 GB kırmızı renk K20 Pro 2600 TL. İşin aslı oneplus 7 pro alıp hiç gcamdi, dual speaker moddu, dolby atmostu uğraşmak istemiyorum ama imkanım elvermiyor şu an. Bu iki telefondan birine sahip olan arkadaşlarım, wifi açık iken bu şekilde bağlı olmanıza rağmen internete bağlanmama sorunu yaşıyor musunuz(Wifi ayarlarındaki WLAN asistanı ve diğeri kapalı bu arada)? Bir de K20 Pro kullanıcıları için sorum: Band 20 olmaması şehir merkezindeki biri için önemli mi? Siz şehir merkezinde olmanıza rağmen sıkıntı yaşıyor musunuz?
Aklımdaki diğer sorular:
1. Dual speaker mod kuran arkadaşlar ses kalitesinden memnun mu? Dual speaker mod kurulduğunda başka bir işlemde sıkıntı yaşanıyor mu(Örneğin whatsapp ses kaydı dinlerken sesin sadece bir hoparlörden gelmesi veya aramalarda hoparlöre verince ahizeden ses çıkmaması gibi)?
2. K20 Pro alırsam eğer(100 lira farkla iki katı depolama alanı cezbediyor) security level L3 mü ne oluyormuş bu da netflix gibi bazı uygulamalarda sıkıntı çıkarıyormuş. Bazı videolarda yayınlanan güncelleme ile k20 pronun da L1 olduğunu gördüm ancak bu doğru mu? Değilse ille Mi 9t Pro romu mu kurmak gerekir?
3. Gcam 7.2 kullananlar performansından memnunlar mı? HDR+ çekince fotoğrafı işleme süresi uzun mu?
4. Bir videoda ön kamera ile video çekiminde sanki EIS varmış gibi hiç titreme olmadan video kaydediyordu ve video kaydının elde yapıldığı, gimball vs. kullanılmadığı belirtilmişti. Yeni güncellemeler ile ön kameraya EIS desteği mi geldi?
Umarım bu sorularımı üşenmeden okuyup cevap verirsiniz arkadaşlar, biraz fazla oldu ama kafamdaki soruları cevaplamadan telefonu almak istemiyorum
Aklımdaki diğer sorular:
1. Dual speaker mod kuran arkadaşlar ses kalitesinden memnun mu? Dual speaker mod kurulduğunda başka bir işlemde sıkıntı yaşanıyor mu(Örneğin whatsapp ses kaydı dinlerken sesin sadece bir hoparlörden gelmesi veya aramalarda hoparlöre verince ahizeden ses çıkmaması gibi)?
2. K20 Pro alırsam eğer(100 lira farkla iki katı depolama alanı cezbediyor) security level L3 mü ne oluyormuş bu da netflix gibi bazı uygulamalarda sıkıntı çıkarıyormuş. Bazı videolarda yayınlanan güncelleme ile k20 pronun da L1 olduğunu gördüm ancak bu doğru mu? Değilse ille Mi 9t Pro romu mu kurmak gerekir?
3. Gcam 7.2 kullananlar performansından memnunlar mı? HDR+ çekince fotoğrafı işleme süresi uzun mu?
4. Bir videoda ön kamera ile video çekiminde sanki EIS varmış gibi hiç titreme olmadan video kaydediyordu ve video kaydının elde yapıldığı, gimball vs. kullanılmadığı belirtilmişti. Yeni güncellemeler ile ön kameraya EIS desteği mi geldi?
Umarım bu sorularımı üşenmeden okuyup cevap verirsiniz arkadaşlar, biraz fazla oldu ama kafamdaki soruları cevaplamadan telefonu almak istemiyorum