- Adım
- mtchannel
- Cihazım
- s1
- Konular
- 1
merhabalar.
telefonum;
redmi note 13 nfc 4g "23124RA7EO" (rootsuz)
kullandığım rom; (fastboot ile temiz yükleme yaptım)
xiaomi.eu_SAPPHIREN_OS2.0.206.0.VNHMIXM_15.zip
ancak bir problemim var. şimdiye kadar;
eu 2.0.204.0
eu 2.0.205.0
eu 2.0.206.0
komple test ettim ama sorunumu çözemedim.
sorunum;
hangi marka model olursa olsun bluetooth kablosuz kulaklık ile müzik / telefon konuşma / film vb. ne için olursa olsun çok kopma kesinti yaşıyorum. donanımsal arıza olmadığına eminim. telefonu sıfır kapalı kutu vodafone'den aldım. özellikle 2.0.206.0 artık bluetooth aradığı halde çevredeki donanımları hiç bir şey bulmuyor neredeyse. kulaklığı buldurana kadar canım çıkıyor.
eu 2.0.204.0
eu 2.0.205.0
bu romlarda ise bluetooth buluyor ama 10 müzikte 3 tanesi en az kesilerek koparak dinliyorum.
test etmediğim 2 rom kaldı;
"xiaomi.eu_SAPPHIREN_OS2.0.201.0.VNHMIXM_15.zip"
"xiaomi.eu_SAPPHIREN_OS2.0.202.0.VNHMIXM_15.zip"
bu ikisinide denemek istiyorum. ama sourceforge'den silinmiş maalesef.
elinde bu 2 rom olan varsa link paylaşabilirse çok memnun olurum.
artık en kararlı çalışan bluetooth'lu iyi kötü çalışan bir romda kalacağım. başka çarem kalmadı.
Dipnot;
1-) bu sorunu rom yüklemeden çözülebilecek bir alternatif varsa yazarsanız memnun olurum.
2-) global / turkey vb. farklı rom'a geçemem çünkü eu rom'da mtz temaları yüklemek için import var. diğer romlarda yok. sırf tema için eu rom'da kalmayı tercih ediyorum. bluetooth sorunum diğer romlardada aynımı bilmiyorum.
telefonum;
redmi note 13 nfc 4g "23124RA7EO" (rootsuz)
kullandığım rom; (fastboot ile temiz yükleme yaptım)
xiaomi.eu_SAPPHIREN_OS2.0.206.0.VNHMIXM_15.zip
ancak bir problemim var. şimdiye kadar;
eu 2.0.204.0
eu 2.0.205.0
eu 2.0.206.0
komple test ettim ama sorunumu çözemedim.
sorunum;
hangi marka model olursa olsun bluetooth kablosuz kulaklık ile müzik / telefon konuşma / film vb. ne için olursa olsun çok kopma kesinti yaşıyorum. donanımsal arıza olmadığına eminim. telefonu sıfır kapalı kutu vodafone'den aldım. özellikle 2.0.206.0 artık bluetooth aradığı halde çevredeki donanımları hiç bir şey bulmuyor neredeyse. kulaklığı buldurana kadar canım çıkıyor.
eu 2.0.204.0
eu 2.0.205.0
bu romlarda ise bluetooth buluyor ama 10 müzikte 3 tanesi en az kesilerek koparak dinliyorum.
test etmediğim 2 rom kaldı;
"xiaomi.eu_SAPPHIREN_OS2.0.201.0.VNHMIXM_15.zip"
"xiaomi.eu_SAPPHIREN_OS2.0.202.0.VNHMIXM_15.zip"
bu ikisinide denemek istiyorum. ama sourceforge'den silinmiş maalesef.
elinde bu 2 rom olan varsa link paylaşabilirse çok memnun olurum.
artık en kararlı çalışan bluetooth'lu iyi kötü çalışan bir romda kalacağım. başka çarem kalmadı.
Dipnot;
1-) bu sorunu rom yüklemeden çözülebilecek bir alternatif varsa yazarsanız memnun olurum.
2-) global / turkey vb. farklı rom'a geçemem çünkü eu rom'da mtz temaları yüklemek için import var. diğer romlarda yok. sırf tema için eu rom'da kalmayı tercih ediyorum. bluetooth sorunum diğer romlardada aynımı bilmiyorum.