Yardım 23053RN02A Redmi note 12 Android 15 yükseltme

hacker_127

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Discovery
Konular
2
Merhaba, cihazın yazılımını Android 14 miui 15'e yükseltmek istiyorum, bu kod numaraları telefona hangisini yüklemem gerek, bir link ile yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Ramazan.T

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
POCO X4 PRO 5g
Meslek
öğrenci
Konular
28
Hocam cihazınız için güncel rom HyperOS 2 var. Cihazınız da fake rom yoksa, manuel olarak kendiniz güncelleyebilirsiniz. Mevcut sürümünüzün ekran fotoğrafını atın ona göre güncel rom linkini atayım.

hacker_127

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Discovery
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, ilginiz için teşekkür ediyorum, resim ekledim.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2026-01-08 at 11.17.55.jpeg
    WhatsApp Image 2026-01-08 at 11.17.55.jpeg
    73,8 KB · Görüntüleme: 7

Ramazan.T

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
POCO X4 PRO 5g
Meslek
öğrenci
Konular
28
Merhaba, ilginiz için teşekkür ediyorum, resim ekledim.
Hocam global rom kullanıyor gibisiniz. Fake değilse eğer çok fazla sorun yaşamazsınız gibi. Mevcut sürümünüz ile HyperOS 2.0 arasında uçurum var. Telefon bir anda o sürüme geçemeyebilir yani romu yüklemek istediğiniz de rom doğrulanamayabilir. Şimdi altta verdiğim linkten isterseniz son sürüm yazılımı indirip manuel olarak kurmayı deneyebilirsiniz. (Manuel olarak güncellemeyi bilmiyorsaniz forumda veya YouTube da aratabilirsiniz.) Eğer rom doğrulanması hatası vs. verirse mecbur kronolojik sırayla tek tek güncelleme yapmanız gerekir. Yani 3-5 adımda falan biter. MIUI nun son sürümünü yükleyin daha sonra HyperOS geçiş yapın ve daha sonra HyperOS 1.0 ın son sürümünü yükleyin daha sonra HyperOS 1.0 ın son sürümünü yükleyin ve sonrasında HyperOS 2.0

Aslında burada güncelleme mantığını kavrarsanız daha az uğraşarak hemen geçiş yapabilirsiniz. Bu arada bootloader kilidiniz açıksa hiç uğraşmadan direkt fastboot üzerinden (cihaz yedeğini almayı unutmayın) güncel romu yükleyebilirsiniz.

hacker_127

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Discovery
Konular
2
Hocam global rom kullanıyor gibisiniz. Fake değilse eğer çok fazla sorun yaşamazsınız gibi. Mevcut sürümünüz ile HyperOS 2.0 arasında uçurum var. Telefon bir anda o sürüme geçemeyebilir yani romu yüklemek istediğiniz de rom doğrulanamayabilir. Şimdi altta verdiğim linkten isterseniz son sürüm yazılımı indirip manuel olarak kurmayı deneyebilirsiniz. (Manuel olarak güncellemeyi bilmiyorsaniz forumda veya YouTube da aratabilirsiniz.) Eğer rom doğrulanması hatası vs. verirse mecbur kronolojik sırayla tek tek güncelleme yapmanız gerekir. Yani 3-5 adımda falan biter. MIUI nun son sürümünü yükleyin daha sonra HyperOS geçiş yapın ve daha sonra HyperOS 1.0 ın son sürümünü yükleyin daha sonra HyperOS 1.0 ın son sürümünü yükleyin ve sonrasında HyperOS 2.0

Aslında burada güncelleme mantığını kavrarsanız daha az uğraşarak hemen geçiş yapabilirsiniz. Bu arada bootloader kilidiniz açıksa hiç uğraşmadan direkt fastboot üzerinden (cihaz yedeğini almayı unutmayın) güncel romu yükleyebilirsiniz.

İlginiz için çok teşekkür ediyorum, Evet bootloder kilidi açık, direk fasboot hiperos atsam imei sıfırlanır mı acaba, wipe yaptıktan sonra başk ayapmam gereken bişey kalır mı?

Ramazan.T

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
POCO X4 PRO 5g
Meslek
öğrenci
Konular
28
İlginiz için çok teşekkür ediyorum, Evet bootloder kilidi açık, direk fasboot hiperos atsam imei sıfırlanır mı acaba, wipe yaptıktan sonra başk ayapmam gereken bişey kalır mı?
imei sifirlanma ihtimali var. bu modeli pek bilmiyorum H.kadioglu hocama danışın.

Mami1985

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Note 12 düz modeline hyperos 2 varsa linki verebilir misiniz, cihaz redmi note 12
imei rom atınca gidiyor diye biliyorum ama cihazdan cihaza değişir, o cihazda güncelleme sorunsuz olması lazım imei repair doğru yapılmamış büyük ihtimalle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bootloader açık olduğu için ona göre repair yapılmıştır gider büyük ihtimalle tekrar repair işlemi yapılması gerek.

Son düzenleme:

hacker_127

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Discovery
Konular
2
imei rom atınca gidiyor diye biliyorum ama cihazdan cihaza değişir, o cihazda güncelleme sorunsuz olması lazım imei repair doğru yapılmamış büyük ihtimalle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bootloader açık olduğu için ona göre repair yapılmıştır gider büyük ihtimalle tekrar repair işlemi yapılması gerek.
Rom link istemiştim, cihazın kaydı ile alakalı bir sıkıntı yok şuan, efs yedeği falan alındı, sadece hyperos 1 görünüyor iken Ramazan kardeşimizin hyperos 2 var demesi üzerine bekliyorum.

Mami1985

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Rom link istemiştim, cihazın kaydı ile alakalı bir sıkıntı yok şuan, efs yedeği falan alındı, sadece hyperos 1 görünüyor iken Ramazan kardeşimizin hyperos 2 var demesi üzerine bekliyorum.
Efs yedeği falan diyorsunda o yöntem eskidi haberin olsun yeni cihazlar çalışmıyor. Atalım rom linki cihaz topazmı tapas mı

Üst Alt