Yardım 225 hatası, TWRP ile ROM yükleme

Global Kullanıcı

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global_V12.0.2.0.PEFMIXM
Telefon Modeli
XiaomiRedmi S2
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba Arkadaşlar. Redmi S2 cihazıma twrp ile çeşitli rom lar kurmayı denedim wipe format factory vb adımları doğru uyguladığım halde Havoc , Oxygen - OS rom larını bir türlü kurmayı başaramadım 225 hatası verip yükleme tamamlanamıyor. Fakat orijinal rom kurduğumda (Global_V12.0.2.0.PEFMIXM) kabul ediyor ve yükleme tamamlanıyor. Aynı sorunu yaşayıp veya bu konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.

experz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T
Konular
1
Orijinal romu daha önceden mi indirmiştin ?
Aynı sorunu yaşıyordum telefondan indirip yüklemeye çalışıyordum daha sonra farklı tarayıcı ile indirmeyi denedim ve düzeldi sende dene istersen.
hash doğrulaması yap muhakkak unutma bunu.

Oyla:

Global Kullanıcı

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orijinal romu daha önceden mi indirmiştin ?
Aynı sorunu yaşıyordum telefondan indirip yüklemeye çalışıyordum daha sonra farklı tarayıcı ile indirmeyi denedim ve düzeldi sende dene istersen.
hash doğrulaması yap muhakkak unutma bunu.
Aynı tarayıcı ile indiriyorum bütün rom ları orijinalde sorun olmuyor

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Merhaba Arkadaşlar. Redmi S2 cihazıma twrp ile çeşitli rom lar kurmayı denedim wipe format factory vb adımları doğru uyguladığım halde Havoc , Oxygen - OS rom larını bir türlü kurmayı başaramadım 225 hatası verip yükleme tamamlanamıyor. Fakat orijinal rom kurduğumda (Global_V12.0.2.0.PEFMIXM) kabul ediyor ve yükleme tamamlanıyor. Aynı sorunu yaşayıp veya bu konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Diğer romları yüklemeyi denemeden önce farklı recovery yükleyip farklı recovery üzerinden yüklemeyi denediniz mi?

Oyla:
Üst Alt