Sohbet 2021 Asgari Ücret Tahminleriniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alidenizz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi 8
Konular
9
Merhaba değerli miui severler. Bildiğimiz gibi 2021 TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda asgari ücret için çalışmalar başladı. Ülkenin ekonomik sorunlarıyla baş ettiği, vergilerin üst üste artırılarak halkın perperişan edildiği bu dönemlerde asgari ücret beklentinizi bu başlık altında yazarak iletebilirsiniz.

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
Merhaba değerli miui severler. Bildiğimiz gibi 2021 TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda asgari ücret için çalışmalar başladı. Ülkenin ekonomik sorunlarıyla baş ettiği, vergilerin üst üste artırılarak halkın perperişan edildiği bu dönemlerde asgari ücret beklentinizi bu başlık altında yazarak iletebilirsiniz.
Asgari ücretin hakkı 4000 TL de işte bu yıl maksimum ulaşacağı değer 2843 TL'dir minimum tahmini ücret ise 2.70+ TL

Fakirin yiyeceği kokmaya bile zengin karar veriyor vay anasını ve dünya

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
2600 civarı olacaktır, keşke 3000 rakamlarını görebilse ama işveren o zaman da işten çıkartım alacak, farkı da devlet ödeyemez bu bataklıktan, Allah sonumuzu hayırlı eğlesin. Tek temennim yeni yılda %20'ye düşecek olan ÖTV'nin %50'ye tekrar uzatılmaması, bari bir motor alalım :(

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
2600 civarı olacaktır, keşke 3000 rakamlarını görebilse ama işveren o zaman da işten çıkartım alacak, farkı da devlet ödeyemez bu bataklıktan, Allah sonumuzu hayırlı eğlesin. Tek temennim yeni yılda %20'ye düşecek olan ÖTV'nin %50'ye tekrar uzatılmaması, bari bir motor alalım :(
devlet temel ihtiyaçlardan ÖTV vergisini kaldırmalı bence telefon kullanmak özel bir iş değil veya araba almak özel birşey olmamalı telefon ve araba kullanımını lüks olarak tanımlıyor, fakirin ne arabası ne telefonu olmasın istiyor. Şirketlerin milyar liralık vergi borcunu siliyor. Senin benim gibi üniversite öğrencilerinin KYK borcunu sılmıyor, bizi özel yurtların tehditlerine karşı korumak adına yasa çıkartmıyor. Korona faturası herzaman ki gibi fakire kesiliyor söylenecek çok şey varda işte geçen Yıl ki Türk- İş başkanının asgari ücret konusunda yaptığını unutmadık...

Son düzenleme:

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Konumuz tartışma ve politikaya döner ise kapatacağım. Bilginize.

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Genel konuşuyoruz ya politika ile ilgili değil kendi düşünce ve fikirlerimizi konuşuyoruz sadece
Konuya genel olarak yazdım zaten. Fakat 220 bin üyeyiz ve illa ki herkesin görüşü birbirine tutmaz. Hak verirsiniz ki bunları da modere edebilmek adına birtakım kural ve sınırlandırmalar mevcudiyetini korumak zorunda. İyi akşamlar.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
devlet temel ihtiyaçlardan ÖTV vergisini kaldırmalı bence telefon kullanmak özel bir iş değil veya araba almak özel birşey olmamalı telefon ve araba kullanımını lüks olarak tanımlıyor, fakirin ne arabası ne telefonu olmasın istiyor. Şirketlerin milyar liralık vergi borcunu siliyor. Senin benim gibi üniversite öğrencilerinin KYK borcunu sılmıyor, bizi özel yurtların tehditlerine karşı korumak adına yasa çıkartmıyor. Korona faturası herzaman ki gibi fakire kesiliyor söylenecek çok şey varda işte geçen Yıl ki Türk- İş başkanının asgari ücret konusunda yaptığını unutmadık...
Hocam bırak ya geçen yoldayım amca kaç milyarlık telefon kullanıyorsun diyor bilse az 350 birimlik cihaz kullandığımızı keşke, zihniyet değişmeli en baş ama şükreden bir zihniyet mevcut. KYK borcu zaten öde öde bitmeyecek, yiyoruz şuan ama öderken alınan faizlerin haddi hesabı yok, onlar gitsin Diyanet'e kaç milyar lira bütçe versinler bize de bir bursu çok görsünler, yandaş olmayana ekmek yok.

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Affınıza sığınarak konunun uzamaması adına konuyu kapatıyorum.
Kimsenin kalbi kırılmaması ve karşıt görüş tartışmaların başlamaması adına en sağlıklı aksiyon bu olacaktır.

• 2.4. Kişisel Saldırılar, Dini, Politik, Sportif ve/veya Irksal Tartışmalar : Her ne kadar özgür bir ortamda paylaşım yapmak için var olsak da; forumumuz özel olarak android cihazlar hakkında konuşulması için vardır ve mobil cihazlar dışındaki sohbetlerin tartışmaya dönüşmesine izin verilmeyecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt