MIUI 12 20.5.13 Güncellemesi sorunu

nasbedri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
50
Redmi note 7 telefonuma MIUI 12 EU 20.4.27 sürümü yüklü. Bugün telefonuma yeni beta 20.5.13 güncellemesi geldi fakat güncellemeyi yüklerken bana dahili depolama alanınız sifrelenmektedir. Cihazı kurtarma modunda açtıktan sonra cihazın kilit açma şifresini girmelisiniz uyarısı alınıyor ve yükleme için TWRP ekranına yönlendiriyor. TWRP açılır açılmaz bana mount sekmesinde password soruyor lakin benim cihazıma koyduğum herhangi bir şifrem yok. Mı hesabı şifresini telefon kilit ekranı şifresini bildiğim kullandığım tüm şifreleri girmeme rağmen tüm sifrelere yanlış diyor. Bu şifreyi nasıl kaldırabilirim ya da bu şifreyi öğrenme yolum var mıdır yardımcı olursanız minnettar kalırım

kalopxe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baha
Cihazım
Xiaomi Mi5s
Konular
0
Üstadım bende çok yaşadım twrp son zamanlarda yeni guncellemelerle uyumsuzmu tam çözemedim sürekli şifre ekranıyla muhattap bırakılıyoruz. faktory reset atmakla çözüldüğünü paylaşanlar oldu lakin yeni guncellemeyle ve guncellemelerle tekrar eski sorunun devam ettiğini gördüm. Ben bu sorunu nasıl aştım yani çıkan güncellemeleri nasıl yaptığıma gelince, SD kart yardımıyla bu sorunu asılabiliyor. Çıkan güncelleme paketini SD kartta indirmen yada SD karta atman gerekiyor. Cihazı yeniden başlatip recovery modunda açtığımda yine aynı şifre manzarasıyla karşılaştım şifre girme işlemi ekranını cancel ile kapattıktan sonra install kısmından select storage tıklayıp depolama kısmından SD kartinizi sectikten sonra SD kart içerisindeki yani guncelleyeceginiz rom dosyasını seçip flaslayabilirsiniz. Ben güncelleme paketlerini bu şekilde yüklüyorum ve hiçbir veri kaybı yaşamıyorum.

nasbedri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
50
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üstadım bende çok yaşadım twrp son zamanlarda yeni guncellemelerle uyumsuzmu tam çözemedim sürekli şifre ekranıyla muhattap bırakılıyoruz. faktory reset atmakla çözüldüğünü paylaşanlar oldu lakin yeni guncellemeyle ve guncellemelerle tekrar eski sorunun devam ettiğini gördüm. Ben bu sorunu nasıl aştım yani çıkan güncellemeleri nasıl yaptığıma gelince, SD kart yardımıyla bu sorunu asılabiliyor. Çıkan güncelleme paketini SD kartta indirmen yada SD karta atman gerekiyor. Cihazı yeniden başlatip recovery modunda açtığımda yine aynı şifre manzarasıyla karşılaştım şifre girme işlemi ekranını cancel ile kapattıktan sonra install kısmından select storage tıklayıp depolama kısmından SD kartinizi sectikten sonra SD kart içerisindeki yani guncelleyeceginiz rom dosyasını seçip flaslayabilirsiniz. Ben güncelleme paketlerini bu şekilde yüklüyorum ve hiçbir veri kaybı yaşamıyorum.
Dostum teşekkürler çözümün için , ben sorunu TWRP yerine orangefox kurarak çözdüm. Sana tavsiyem TWRP eski olduğu için bazı şifreleri okumakta zorlanıyor. Orangefox daha güncel olduğu için sorunsuz şekilde şifreyi okudu ve güncellemeyi otomatik olarak yaptı. Orangefox kurulumuna bir bak derim

kalopxe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baha
Cihazım
Xiaomi Mi5s
Konular
0
Dostum teşekkürler çözümün için , ben sorunu TWRP yerine orangefox kurarak çözdüm. Sana tavsiyem TWRP eski olduğu için bazı şifreleri okumakta zorlanıyor. Orangefox daha güncel olduğu için sorunsuz şekilde şifreyi okudu ve güncellemeyi otomatik olarak yaptı. Orangefox kurulumuna bir bak derim
Eyvallah üstadım önerin için orangefoxu da denemiştim twrp şifre belasından kurtarmak için lakin şifre sorunu maalesef bundada yaşamistim Belki güncelleme sonrası düzelme olmustur ama kullandığım vakit şifre sorunu vardı.

Üst Alt