Yardım 2 Sim dolunca...

keremm18382

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Xiaomi
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui11
Telefon Modeli
Xiaomi redmi note 6 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar acil cevap 1. simin süresi doldu telefonum imei kayıtsız 2.dolunca telefon tamamen kapanıyor mu yoksa yine şebeke mi gidiyor lütfen cevaplayin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar acil cevap 1. simin süresi doldu telefonum imei kayıtsız 2.dolunca telefon tamamen kapanıyor mu yoksa yine şebeke mi gidiyor lütfen cevaplayin
Tamamen kapanıyor dediğim bidaha açılmıyor mu yoksa şebeke mi gidiyor birisi tamamen kapanır arka kapağı açmak zorunda kalırsın demişti o şebeke den bahsediyor değil mi

Son düzenleme:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Sadece şekebe gidiyor cihaz kapanmaz ve sim2 kapanmadan bootloader kilidini açarsanız cihazın içini açmak zorunda kalmazlar.

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Her yıl yenileniyor imei onun yerine 4 ay bekleyip açtıramiyormuyum
Tercih sizin evet her yıl sıfırlanır sim1 de sim2 de çalışır. burdaki olay imei repair işlemi için bootloader kilidi açık olması gerekiyor ve bootloader kilidini açabilmek için cihazda şebeke olması gerekiyor.

Oyla:

keremm18382

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Xiaomi
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her yıl yenileniyor imei onun yerine 4 ay bekleyip açtıramiyormuyum

Tercih sizin evet her yıl sıfırlanır sim1 de sim2 de çalışır. burdaki olay imei repair işlemi için bootloader kilidi açık olması gerekiyor ve bootloader kilidini açabilmek için cihazda şebeke olması gerekiyor.
Tamam reis teşekkür ederim biri kafamı karıştırmisti tam kapanır filan diyince sayende gitti panik saol:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam reis teşekkür ederim biri kafamı karıştırmisti tam kapanır filan diyince sayende gitti panik saol :(

Oyla:
Üst Alt