Yardım 2 seçenek arasında kaldım

ganjair

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
baran deniz
Cihazım
mi8
Konular
33
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MiRoom 10.0.6
Telefon Modeli
Mi8
Bootloader Kilidi
Açık
Hocalarım merhaba. Mi 8 telefonum için bluetooth kulaklık aramaktayım. Airpods 2 ve Freebuds 3 modelleri arasında kaldım. Freebudsa daha yakınım ama yine de kullanan hocalarım varsa yorumlarını merak ediyorum. Kendim de müzisyen olduğum için ses kalitesi benim için çok önemli şimdiden teşekkür ediyorum

Poros

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 pro
Meslek
Müzisyen
Konular
9
Merhaba her ikisini hatta buna ek olarak airpods pro yu da xiaomi telefonumda denemiş biri olarak ve ben de müzisyenim yorum yapayım. Öncelikle airpods maalesef uyumlu çalışmıyor kesilmeler oluyor onu baştan belirtiyim. Freebuds 3 gayet iyi ama benim kulağımı ağrıtmıştı, airpods biraz daha ergonomik gelmişti bana. Xiaomi kulaklığı deneyebilirsiniz ama eğer ikisinden biriyse freebuds 3 ü öneririm

Oyla:

ganjair

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
baran deniz
Cihazım
mi8
Konular
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba her ikisini hatta buna ek olarak airpods pro yu da xiaomi telefonumda denemiş biri olarak ve ben de müzisyenim yorum yapayım. Öncelikle airpods maalesef uyumlu çalışmıyor kesilmeler oluyor onu baştan belirtiyim. Freebuds 3 gayet iyi ama benim kulağımı ağrıtmıştı, airpods biraz daha ergonomik gelmişti bana. Xiaomi kulaklığı deneyebilirsiniz ama eğer ikisinden biriyse freebuds 3 ü öneririm
xiaominin tasarımı hiç hoşuma gitmiyor maalesef. freebuds ağrıtıyor derken uzun süreli kullanımda mı yoksa ses şiddetinden dolayı mı

Oyla:

Poros

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 pro
Meslek
Müzisyen
Konular
9
xiaominin tasarımı hiç hoşuma gitmiyor maalesef. freebuds ağrıtıyor derken uzun süreli kullanımda mı yoksa ses şiddetinden dolayı mı
Uzun kullanımda ağrıtmıştı benim kulağım küçük belki ondandır. Şuan babam kullanıyor mesela onda öyle bişey yok. Biraz kişiden kişiye göre de değişiyor açıkcası. Airpodslar rahat ama senkronizasyon sıkıntısı var dediğim gibi kesilmeler oluyor. O yüzden zor bir karar. Deneyecek biri varsa eğer seçmeniz açısından daha iyi olur. Ses konusunda ikiside çok başarılı.

Oyla:

ganjair

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
baran deniz
Cihazım
mi8
Konular
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzun kullanımda ağrıtmıştı benim kulağım küçük belki ondandır. Şuan babam kullanıyor mesela onda öyle bişey yok. Biraz kişiden kişiye göre de değişiyor açıkcası. Airpodslar rahat ama senkronizasyon sıkıntısı var dediğim gibi kesilmeler oluyor. O yüzden zor bir karar. Deneyecek biri varsa eğer seçmeniz açısından daha iyi olur. Ses konusunda ikiside çok başarılı.
çok teşekkür ederim yardımın için hocam ama son bir sorum olacak freebuds kulakta çok kaba duruyor mu ? sanırım onu alacağım

Oyla:

Poros

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 pro
Meslek
Müzisyen
Konular
9
çok teşekkür ederim yardımın için hocam ama son bir sorum olacak freebuds kulakta çok kaba duruyor mu ? sanırım onu alacağım
Yapısı olarak airpods dan daha kalın ama öyle kötü durmuyor. Yine deneme şansınız varsa deneyip alın

Oyla:
Üst Alt