Yardım 2 saat ekran süresimi olur?

ibrahimönder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Lg g2
Konular
29
Xiaomi redmi note 3 pro
Arkadaşlar telefonu kırıp atmak üzereyim. Sarj günü kurtarmıyo diye (4 saat ekran süresi alamıyodum) bataryayı değiştirdim suan 2 saati göremiyorum telefon bekleme de de normal kullanımda da aşırı şarj tüketiyo gece 12den sabah 7ye 18 gitmiş kullanırkende hızlı hızlı iniyo 2 saat ekran süresi zor alıyorum günde 2 3 kere sarja takar oldum global yüklü rom rot yok ektra yüklediğim bi program desem oda yok otomatik başlatmada sadece whatsap var GPS senkronizasyon falanda kapalı temiz kurulumu daha 2 ay olmadı yapalı ne yaparız buna

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Hocam öncelikle sıfırdan global romu tekrar yükleyip deneyin bi. Yine aynı şekildeyde, bataryanızı da orijinal olarak değiştirdiyseniz sorun batarya da ve yazılımda değil demektir. Aklıma gelen diğer büyük olasılık şarj soketiniz. Şarj soketlerinden dolayı da büyük problem olabiliyor. Aşırı şarj tüketimi ve yavaş şarj olması gibi.

erdinccinar1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
erdinç
Cihazım
redmi note 4
Konular
20
Arkadaslar bende sarjla ilgili sorun yasiyorun xiaomi redmi note 4 global rom var epic rom nerren ve nasil yukliyebilirim?,

ibrahimönder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Lg g2
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam öncelikle sıfırdan global romu tekrar yükleyip deneyin bi. Yine aynı şekildeyde, bataryanızı da orijinal olarak değiştirdiyseniz sorun batarya da ve yazılımda değil demektir. Aklıma gelen diğer büyük olasılık şarj soketiniz. Şarj soketlerinden dolayı da büyük problem olabiliyor. Aşırı şarj tüketimi ve yavaş şarj olması gibi.
Bataryanın orjinal oldugunu düşünüyorum yeni diye belki ilk bikaç sarjdandır dedim ama malesef hala aynı soketten olabilir mi bilmiyorum şarj etme süresi aynı çünkü geç dolmuyo sanki bi uygulama sürekli tüketiyo bu şarjı ama rot olmadıgı için onuda çözemiyorum

Pochemuchka

Deneyimsiz Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
pochemuchka
Cihazım
Xiaomi MI 6
Konular
8
Hocam cihazi ilk aldığınızda kac saat aliyordunuz

ibrahimönder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Lg g2
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk zamanlar 7 8 civarı sonra 6ya düştü son güncellemelerle 6 civarıydı son 2 aydır 4 saat görmüyodum format attım yine aynı pil değiştim daha kötü oldu

Üst Alt