- Adım
- Berke
- Cihazım
- alıcam
- Konular
- 1
Merhaba xiaomi redmi note 12 5G vs mi 13 lite arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz?
uzun süredir takip etmiyorum,başka markalarda daha bu fiyatlara daha iyi var mı bilemem ama zannetmem,iki telefon arasında 3,4 bin tl oynuyor,imkanın var ise,düşünmeden mi 13 lite al,neden dersen çünkü,1.mi serisi ,redmi serisine göre daha fazla güncelleme alır,ve daha yeni özellik eklenir,ekran kısmında mi 13 lite hem 3d kavisli ekranı var hem kullandıkları amoled panel yeni nesil,68 milyar renk veriyor+dolby vision var,yani ekran olarak kesinlikle mi 13 lite büyük farkla önde,ve yine işlemci,ram,performans olarak yine mi 13 lite çok daha önde,hızlı şarj olarak,mi 13 lite 67 watt,redmi note 12 5g 33 watt,yani mi 13 lite daha çabuk doluyor,kamera olarakta yine mi 13 lite daha iyi,redmi note 12 5g de arka taraf plastik,mi 13 lite de cam,ayrıca muhtemelen mi 13 lite de memc özelliği var,bu 120 hz modunu youtube de,filmlerde,maçlarda da,işe yarıyor görüntüyü pürüzsüz,çok akıcı yapıyor,aklıma gelmeyen,daha bir kaç şey daha vardır.Yalnız 2 telefonda da mono hoparlör var,keşke stereo olsaydı,ama az çok açıkladım,düşünmeden mi 13 lite alMerhaba xiaomi redmi note 12 5G vs mi 13 lite arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz?
haklısın ama f5 biraz daha pahalı. bütçe yetmeyebilir.İkisi arasında 13 lite , bana fikrimi sorarsan da poco f5 aralarında en f/p olanı haberin olsun
Bütçeyi biraz arttirabilirsen öneriyorumhaklısın ama f5 biraz daha pahalı. bütçe yetmeyebilir.
Telefonu yurt dışı alacağım tavsiyen için teşekkürlerBütçeyi biraz arttirabilirsen öneriyorum
Merhaba ne aldınız telefonMerhaba xiaomi redmi note 12 5G vs mi 13 lite arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz?