Soru 2.el oneplus 7 pro

Murat Emre55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat Emre
Cihazım
Yok
Konular
9
2. el 1 yıllık oneplus 7 pro alıcam beni ne kadar götürür malum fiyatlar çok arttı beni 2 yıl kadar götürse yeter iphone 7 kullanıyordum hafıza ve şarj sıkıntısı yüzünden sattım 2. el oneplus 7 pro önerir misiniz? ''8/256''

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Hala 6T kullanıyorum ve tabiri caizse çatır çatır akıyor hocam... beni bugüne kadar en uzun idare eden cihaz oldu. 7T de kullandım zamanında, çok çok iyi cihazdı. 7 Pro sizi çok rahat 2 sene götürür, hatta fazlasını bile götürür. Benim hala 5T kullanan tanıdığım var ve en ufak teklemesi yok cihazın. İçiniz rahat olsun.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hala 6T kullanıyorum ve tabiri caizse çatır çatır akıyor hocam... beni bugüne kadar en uzun idare eden cihaz oldu. 7T de kullandım zamanında, çok çok iyi cihazdı. 7 Pro sizi çok rahat 2 sene götürür, hatta fazlasını bile götürür. Benim hala 5T kullanan tanıdığım var ve en ufak teklemesi yok cihazın. İçiniz rahat olsun.
Hocam, al yakında çıkacak olan OnePlus 10 Pro Ultra yı, 70 ine kadar sorunsuz kullan mı diyorsunuz bana

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Murat Emre55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat Emre
Cihazım
Yok
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kayıt sıkıntısı oluyor mu hiç yurtdışı telefon kullanmadım

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Hocam, al yakında çıkacak olan OnePlus 10 Pro Ultra yı, 70 ine kadar sorunsuz kullan mı diyorsunuz bana

Forumda beni vurmayacaklarsa kesinlikle öyle diyorum sevgili hocam. 🤣

kayıt sıkıntısı oluyor mu hiç yurtdışı telefon kullanmadım
Diğer modeller hakkında kesin yorum yapmak istemiyorum fakat 6T'de öyle bir sorunu aldığımdan beri hiç yaşamadım ben hocam. Rom değişmelerimde, msmtool ile stock rom atmamda falan hiç problem çıkarmadı. Çıkaracağını da sanmıyorum. Yine de her ihtimale karşı efs yedeğim 1.5 senedir falan yedek olarak duruyor bilgisayarımda.

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Murat Emre55, 8T ile ilgili kesin bir bilgim yok ama hocam onu da belirteyim. Bilen biri yazar inşallah

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Forumda beni vurmayacaklarsa kesinlikle öyle diyorum sevgili hocam.

Diğer modeller hakkında kesin yorum yapmak istemiyorum fakat 6T'de öyle bir sorunu aldığımdan beri hiç yaşamadım ben hocam. Rom değişmelerimde, msmtool ile stock rom atmamda falan hiç problem çıkarmadı. Çıkaracağını da sanmıyorum. Yine de her ihtimale karşı efs yedeğim 1.5 senedir falan yedek olarak duruyor bilgisayarımda.
Estağfurullah hocam, kim öyle bir şeye cüret edebilir ki, dimi... Miui den vazgeçmek çok zor ama düşünüyorum açıkçası

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Estağfurullah hocam, kim öyle bir şeye cüret edebilir ki, dimi... Miui den vazgeçmek çok zor ama düşünüyorum açıkçası

Deneyimlemenizi isterim hocam fakat saf android arayuzune pek sicak bakmiyordunuz siz. O yuzden sıkıcı gelebilir.. fakat kullandıkça miui hantalligindan kurtulduğunuzu anlarsiniz.

Üst Alt