Sohbet 2. El Mi 6 alırken dikkatlı olun

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
arkadaşlar telefonu aldım dedim kılıftır kırılmaz camdır telefonu adam akıllı kullanamıyoruz takıntılarımız yüzünden. ben kullanmıyorum. onun için cihazın her yeri çizik içinde. ayrıca sayamadığım kadar düştü telefon. bazen düşerken ayağımla yavaşlatmaya çalışıyorum. vuruyorum tekmeyi daha fena çarpıyor. ama şunu söylemeliyim ki sağlam yapmışlar telefonu. ekranda bi tane 0.1mm derinliğinde ezik var. düşünce taşa denk geldi. adamlar kırılmasın diye esnek yapmışlar heralde. acayip oyun oynarım. şarjda da oynarım. pil sağlıgı söz konusu bile değil.

Sonuç olarak 2. El Mi 6 alırken dikkat etmeniz gereken husus bu cihazı monvance mi satıyor yoksa başka biri mi? haha--:Dhaha--giggle~~haha--

Ataberkk44

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
Mi9
Meslek
Öğrenci
Konular
70
Kılıfsız ve ekran koruyucusuz 1 kere bile kullanmadım nokta hata yok 128/6 seramik model 4 aylık garantili kutulu ne kadar eder ?

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kılıfsız ve ekran koruyucusuz 1 kere bile kullanmadım nokta hata yok 128/6 seramik model 4 aylık garantili kutulu ne kadar eder ?
bilemiyorum hocam. 2400-2500e satmayı deneyin.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
ikinci el alırken ekran paneline dikkat edin jd panel olsun lg panel olmasın salın ghost screen sorunu yaşarsınız

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
arkadaşlar telefonu aldım dedim kılıftır kırılmaz camdır telefonu adam akıllı kullanamıyoruz takıntılarımız yüzünden. ben kullanmıyorum. onun için cihazın her yeri çizik içinde. ayrıca sayamadığım kadar düştü telefon. bazen düşerken ayağımla yavaşlatmaya çalışıyorum. vuruyorum tekmeyi daha fena çarpıyor. ama şunu söylemeliyim ki sağlam yapmışlar telefonu. ekranda bi tane 0.1mm derinliğinde ezik var. düşünce taşa denk geldi. adamlar kırılmasın diye esnek yapmışlar heralde. acayip oyun oynarım. şarjda da oynarım. pil sağlıgı söz konusu bile değil.

Sonuç olarak 2. El Mi 6 alırken dikkat etmeniz gereken husus bu cihazı monvance mi satıyor yoksa başka biri mi? haha--:Dhaha--giggle~~haha--
Sen mi6 çelik kasanın reklamını yapmışsın hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi6 eski Nokialara benziyor. Takoz gibi sağlam.

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36

Fiyat yazmamışsınız ))

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
Sen mi6 çelik kasanın reklamını yapmışsın hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi6 eski Nokialara benziyor. Takoz gibi sağlam.
evet hocam o huyundan cok memnunum yoksa halim yamandi

Üst Alt